StarTech.com SATPCIEX8ADP vidinis maitinimo kabelis 0,15 m

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: SATPCIEX8ADP

EAN: 0065030846622

Suteikite savo žaidimų kompiuteriui stabilią ir patikimą maitinimo grandinę su StarTech.com 6 colių SATA maitinimo kabeliu į 8 Pin PCI Express vaizdo plokštės maitinimo kabelio adapteriu. Šis aukštos kokybės kabelio adapteris yra būtinas žaidimų entuziastams, siekiantiems užtikrinti stabilią ir patikimą maitinimo grandinę savo aukščiausios klasės grafikos kortelei. Adapteris leidžia prijungti vaizdo kortelę prie maitinimo bloko naudojant SATA 15 kilpins jungtį ir PCI-E (8 kilpins) jungtį.

StarTech.com 6 colių SATA maitinimo kabelio į 8 Pin PCI Express vaizdo plokštės maitinimo kabelio adapteris yra suprojektuotas kompaktiškai ir lengvai montuojamas su matmenimis 30mm x 150mm x 13mm. Jis yra idealus tiems, kurie renkasi kompaktiškus sprendimus ir siekia efektyviai valdyti kabelių tvarkymą. Kabelio ilgis yra 0,15 m, dėl ko jis yra nešdami praktiškas ir patogus.

Adapteris pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų ir yra patvarus bei atsparus, užtikrinantis nepertraukiamą žaidimų pagerinimą ir aukštos kokybės kompiuterinę veiklą. Adapterio pakuotė svoris yra tik 23 g, todėl jis netrukdo jūsų žaidimų kompiuterio sukurtam dujotarpyje. Adapteris atrodo patraukliu juodos ir geltonos spalvos deriniu, todėl jis puikiai pridera prie bet kokio žaidimų kompiuterio interjero.

StarTech.com 6 colių SATA maitinimo kabelio į 8 Pin PCI Express vaizdo plokštės maitinimo kabelio adapteris turi Darniosios sistemos (DS) kodą 84733080, todėl jį lengva eksportuoti į kitas šalis. Įsigykite šį adapterį jau šiandien ir patirkite nepertraukiamą žaidimų ir aukštos kokybės kompiuterinės veiklos patirtį.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €5.84 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.pc21.fr

www.pc21.fr

STARTECH .COM CâBLE ADAPTATEUR D'ALIMENTATION SATA VERS CARTE VIDéO PCI EXPRESS 8 BROCHES €5.84

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Produkto spalva Juoda, Geltona
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
2 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
Jungtis 2 PCI-E (8-pin)
Jungtis 1 SATA 15-pin
Kabelio ilgis 0,15 m
Svoris ir matmenys
Svoris 16 g
Aukštis 13 mm
Ilgis 150 mm
Plotis 30 mm
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 23 g
Pakuotės aukštis 220 mm
Pakuotės gylis 0,7 mm
Pakuotės plotis 128 mm
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080