Braun 32S

Gamintojas: Braun

Modelis: 635000

EAN: 4210201115861

Braun 32S yra aukščiausios klasės skutimosi priemonė, specialiai skirta Braun skutikliams. Pagaminta Braun, patikimo grožio prekių ženklo, ši priemonė yra būtina visiems, ieškantiems patogios ir efektyvios skutimosi patirties.

Braun 32S yra pritaikyta naudoti su Braun skutikliais, užtikrinant tobulą suderinamumą ir optimalų veikimą. Ši priemonė puikiai tinka žmonėms, norintiems pakeisti seną skutimosi galvutę arba pagerinti savo skutimosi rutiną. Dėka jo pažangaus dizaino ir naujoviškų funkcijų, Braun 32S garantuoja kiekvieną kartą glotnų ir artimą skutimą.

Braun 32S yra pagaminta iš patvarios medžiagos ir ekspertų rankų darbo, užtikrinančios ilgaamžiškumą. Jo tikslumo kirpimo elementai lengvai slysta per odą, sugaunančios net trumpiausius plaukus, neįtraukiant ar traukiant juos. Tai užtikrina komfortišką ir varginančių dirgiklių neturintį skutimą, oda lieka švelni ir atgaivinta.

Dėl paprasto montavimo proceso, Braun 32S gali būti lengvai pritvirtinta prie jūsų Braun skutiklio. Paprastas, bet saugus užraktas užtikrina tinkamą prigludimą, leisdamas jums sutelkti dėmesį ties tobule skutimąsi, o ne dėl suderinamumo problemų rūpintis.

Braun 32S, sukurta atsižvelgiant į vartotojo patogumą, taip pat lengva valyti. Paprasčiausiai nuimkite skutimosi galvutę ir nuplaukite ją po tekančiu vandeniu, kad pašalintumėte plaukus ar bet kokias nešvarumus. Tai užtikrina optimalią higieną ir prailgina priemonės tarnavimo laiką, užtikrinant ilgalaikį našumą.

Jeigu norite patobulinti savo skutimosi patirtį, Braun 32S yra puiki priemonė jums. Dėl jo išskirtinės funkcionalumo, patvarumo ir suderinamumo ši skutimosi priemonė pakeis jūsų grožio rūšies rutiną. Pasirinkite Braun 32S ir patirkite tikrąjį precizijos ir komforto viršūnę.


6 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €26.25 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
eltek.lv

eltek.lv

BRAUN sietiņš + griezējbloks skuvekļiem 32S 32S €26.25
www.tet.lv

www.tet.lv

Braun aksesuārs skuvekļiem 32S €30.00
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

BRAUN sietiņš + griezējbloks skuvekļiem 32S €33.99
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Varuvõrk Braun €41.99
direkt.jacob.de

direkt.jacob.de

Braun Ersatz-Scherkopf Series 3 Cassette 32S Silber (32S) €42.91
direkt.jacob.de

direkt.jacob.de

Braun Ersatz-Scherkopf Series 3 Cassette 32S Silber (32S) €47.78
mts.ee

mts.ee

Braun 32S Foil Head Silver 1 Set €67.70
www.ox.ee

www.ox.ee

Braun 32S shaver accessory €72.00

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Skutimo galvučių skaičius 1 galvutės