HP USB to Serial Port Adapter

Gamintojas: HP

Modelis: J7B60AA

EAN: 0888793331507

HP USB į Serial Port Adapteris yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori patobulinti savo darbo efektyvumą. Šis produktas, pagamintas patikimo HP gamintojo, leidžia lengvai prisijungti prie įvairių įrenginių, turinčių serialinius prievadus, per USB jungtį.

Šis adapteris yra juodos spalvos, todėl puikiai tiks bet kuriam darbo aplinkos stiliui. Vienas iš jungčių yra USB A tipo, o kita - DB-9, kuris yra dažnai naudojamas prievadas daugelyje įrenginių.

HP USB į Serial Port Adapterio jungtys yra kištukinės ir gali būti tiek vidinės, tiek išorinės. Tai suteikia jums lankstumą ir galimybę prisijungti prie skirtingų įrenginių, kurie turi skirtingas jungčių rūšis.

Šis adapteris priklauso HP verslo segmentui ir gali būti naudojamas įvairiose verslo aplinkose. Tai puikiai tinka tiek mažosioms, tiek didelėms sritims, kad palengvintų ryšį su kitais įrenginiais ir patobulintų darbo procesus.

Svarbu paminėti, kad šio adapterio pagrindinės savybės apima 1600 vienetų talpą ant padėklo ir 20 vienetų talpą pagrindinėje (išorinėje) dėžėje. Taip pat, adapteris yra suderinamas su darniosios sistemos (DS) kodu 84733080.

HP USB į Serial Port Adapteris yra puikus sprendimas norint prijungti įvairius įrenginius su serialiniais prievadais per USB jungtį. Su patikimu HP gamintojo vardu ir daugeliu svarbių funkcijų, tai yra patikimas ir efektyvus įrenginys, kuris praturtins jūsų darbo erdvę.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €58.89 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
macle-shop.de

macle-shop.de

HP ADAPTER CABLE USB TO SERIAL PORT €58.89

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ethernet LAN funkcijos
„HP“ segmentas Verslui
Savybės
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
2 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
Jungtis 2 DB-9
Jungtis 1 USB A tipo
Produkto spalva Juoda
Logistikos duomenys
Gaminių skaičius pagrindinėje (išorinėje) dėžėje 20 vnt
Gaminių skaičius ant padėklo 1600 vnt
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080