StarTech.com SLSATAADAP6 SATA kabelis 0,1524 m Slimline SATA 13 pin SATA 7+15 pin Raudona

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: SLSATAADAP6

EAN: 0065030848640

StarTech.com 6 colių plonu SATA į SATA adapteris su maitinimu - F / M yra universalus kabelis, skirtas jungti plonų SATA optinius įrenginius prie standartinių SATA motininės plokštės jungiklių. Tai leidžia jums lengvai prijungti ir palaikyti savo plonuosius SATA įrenginius, suteikiant patogų sprendimą atnaujinti arba taisyti kompiuterio sistemą.

Tik sveriant 14 g, šis lengvas adapteris siūlo lankstumą ir naudojimo paprastumą. Jis sertifikuotas pagal RoHS, užtikrinant atitiktį aplinkosaugos ir saugos standartams. Kabelis yra 0,152 m ilgio ir yra specialiai sukurtas SATA III jungtims, leidžiantis pasiekti iki 6 Gbit/s maksimalaus duomenų perdavimo greičio.

Šiame adapteryje naudojami jungikliai apima 13-jungiklių plonuą SATA jungiklį ir standartinį 7+15-jungiklių SATA jungiklį. Abiejuose jungikliuose yra tiesioginio tipo forma, todėl lengva prijungti savo įrenginius be jokio vargo. Kabelis taip pat turi 18 AWG laidų skersmetį, užtikrinantį optimalų veikimą ir patvarumą.

StarTech.com 6 colių plonu SATA į SATA adapteris su maitinimu - F / M yra elegantiško raudonojo spalvos, kuris suteikia jūsų kompiuterio komplektui estetinės patrauklos. Jis tinkamas naudoti su įvairiais plonais SATA įrenginiais, tokiu kaip DVD įrenginiai, Blu-ray įrenginiai ir kietojo diskų kaupikliai.

Kalbant apie paletės dizainą, šis produktas sveria 19 g ir turi kompaktišką dizainą su 225 mm gylio, 8 mm aukščio ir 125 mm pločio matmenimis. Kiekviename pakuotės komplekte yra 1 adapterio vienetas jūsų patogumui.

Atnaujinkite ir patobulinkite savo kompiuterio sistemą su patikimu ir efektyviu StarTech.com 6 colių plonu SATA į SATA adapteriu su maitinimu - F / M. Jo aukštos kokybės konstrukcija ir pažangios funkcijos padaro jį būtinu įrankiu prijungti ir maitinti savo plonuosius SATA įrenginius.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Sertifikavimas CE, REACH
Svoris 14 g
Maksimalaus duomenų perdavimo sparta 6 Gbit/s
AWG laido dydis 18
Produkto spalva Raudona
Jungties lytis Kištukinis/Lizdinis
2 jungties forma Tiesus
1 jungties forma Tiesus
Jungtis 2 SATA 7+15 pin
Jungtis 1 Slimline SATA 13 pin
Kabelio tipas SATA III
Kabelio ilgis 0,152 m
Techniniai duomenys
Tvarumo sertifikatai RoHS
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 19 g
Pakuotės aukštis 8 mm
Pakuotės gylis 225 mm
Pakuotės plotis 125 mm
Kiekis pakuotėje 1 vnt
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080