StarTech.com SATA12LA1 SATA kabelis 0,3048 m Raudona

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: SATA12LA1

EAN: 0065030842723

StarTech.com 12-tuolių SATA į Kairę kampinę SATA Serial ATA kabelis – tai patikimas ir aukštos kokybės kabelis, kuris užtikrina puikią ryšio prieigos kokybę jūsų SATA įrenginiams. Kabelio ilgis yra 0.305 metrai, todėl jis yra puikus pasirinkimas norint išvengti perdaug kabelių. Kiemelis-kiemelis jungties lytis užtikrina beproblemišką ryšį tarp jūsų prietaisų.

Kabelis yra ryškiai raudonos spalvos, todėl puikiai papuoš jūsų įrangos išvaizdą. Kabelio kūrimui naudoti kokybiški medžiagos, o mažas 10 gramų svoris užtikrina, kad jis nepasunkins jūsų sistemos.

Patogi kabelio konstrukcija leidžia tvarkingai sutvarkyti kabelius, o pakavimo kokybe siekiama užtikrinti, kad jūsų kabeliai būtų tinkamai apsaugoti bet kokio transportavimo metu.

In total, StarTech.com 12-tuolių SATA į Kairę kampinę SATA Serial ATA kabelis yra puikus pasirinkimas tiems, kas nori patikimo ryšio ir sklandaus duomenų perdavimo užtikrinimo. Tokios kokybės kabelis yra neišvengiamas norint pasiekti aukščiausią kompiuterio našumą.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Svoris 10 g
Produkto spalva Raudona
Jungties lytis Kištukinis / kištukinis
Kabelio ilgis 0,305 m
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 220 g
Pakuotės aukštis 220 mm
Pakuotės gylis 0,7 mm
Pakuotės plotis 128 mm
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080