Targus ACH228 Sidabras

Gamintojas: Targus

Modelis: ACH228EU

EAN: 5051794030358

Targus ACH228 sidabrinis sąsajos šakotuvas yra praktiškas ir patogus sprendimas tiems, kas nori išplėsti savo Thunderbolt 3 pagrindo įrenginio galimybes. Šis sąsajos šakotuvas yra kompaktiškas ir lengvas, sveriantis tik 59 g. Matmenys yra 85 mm pločio, 45 mm ilgio ir 10 mm aukščio, todėl jį lengva nešiotis kartu ir naudoti kelionėse.

Targus ACH228 sidabrinis sąsajos šakotuvas yra suderinamas su įvairiomis operacinėmis sistemomis, tame tarpe Windows, MacOS ir Chrome OS, todėl jis yra universalus ir patogus sprendimas tiems, kurie naudoja įvairių operacinių sistemų įrenginius. Sąsajos šakotuvas suderinamas su Thunderbolt 3 pagrindo prietaisais, leidžiančiais vartotojams prijungti įvairius įrenginius prie savo kompiuterio ar nešiojamojo kompiuterio, tokius kaip išorinės kietosios diskai, monitoriai, klaviatūros ir kt.

Kiekvienas Targus ACH228 sidabrinis sąsajos šakotuvo pakavimas yra vienintelis ir jame yra vienas įrenginys, todėl vartotojai gali lengvai įsigyti tik tai, ko jiems reikia. Be to, gaminys yra klasifikuojamas pagal Harmonizuotąją sistemos (HS) kodą 84719000, užtikrinant jūsų gaminio kokybę ir atitiktį tarptautiniams standartams.

Išvada: Targus ACH228 sidabrinis sąsajos šakotuvas yra praktiškas ir universalus sprendimas, kurio pagalba vartotojai gali lengvai prijungti įvairius įrenginius ir išplėsti savo kompiuterio ar nešiojamojo kompiuterio galimybes. Šio sąsajos šakotuvo lengvas ir nešiojamas dizainas, taip pat suderinamumas su daugybe operacinių sistemų padarys jį puikiu pasirinkimu tiems, kurie visada juda.


3 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €50.05 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
osiriss.lv

osiriss.lv

Targus ACH228EU €50.05
www.proline.lv

www.proline.lv

Targus ACH228 USB-C 2x USB-A+2x USB-C Silver €51.00
direkt.jacob.de

direkt.jacob.de

Targus Multi-Port - Hub - 2 x USB 3.2 Gen 1 + 1 x USB-C + 1 x USB-C (Stromdurchsatz) - Desktop €58.45

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Suderinami produktai Thunderbolt 3 host
Produkto spalva Sidabras
Sistemos reikalavimai
Suderinamos operacinės sistemos Windows, MacOS, Chrome OS
Svoris ir matmenys
Svoris 59 g
Aukštis 10 mm
Ilgis 45 mm
Plotis 85 mm
Pakuotės duomenys
Kiekis pakuotėje 1 vnt
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84719000