LG GP57ES40 optinių diskų įrenginys DVD±RW Juoda, Sidabras

Gamintojas: LG

Modelis: GP57ES40

EAN: 8806087132212

Šis optinių diskų įrenginys LG GP57ES40 yra patikimas pasirinkimas norint sudeginti ir skaityti CD ir DVD diskus. Jis turi USB 2.0 sąsają, kuri lengvai jungiasi prie jūsų kompiuterio, padarant jį praktišku priedu jūsų multimedijos poreikiams. Prietaiso elegantiška ir tvirta konstrukcija yra pabrėžta juoda ir sidabrine spalva, suteikianti modernų ir stilingą išvaizdą.

Viena iš įspūdingiausių šio optinio diskų įrenginio funkcijų yra jo vaizdavimo ir rašymo greičiai. Jis gali skaityti CD diskus 24x greičiu ir DVD diskus 8x greičiu DVD+R ir 8x greičiu DVD-R, užtikrinant efektyvų duomenų perdavimą ir greitą prieigą prie jūsų multimedijos failų. Jis taip pat palaiko įvairių diskų tipus, įskaitant CD-R, CD-ROM, CD-RW, DVD+R, DVD+R DL, DVD+RW, DVD-R, DVD-RAM, DVD-ROM ir DVD-RW.

Šis optinis diskų įrenginys ne tik turi įspūdingą skaitymo greitį, bet ir aukštas rašymo greičio savybes. Jis gali įrašyti į CD diskus 24x greičiu ir DVD įrašyti 8x greičiu DVD+R, 6x greičiu DVD-R ir 5x greičiu DVD-RAM, palengvinant jums kurti DVD ar CD su mėgstama muzika, vaizdo ir nuotraukų medžiaga.

Prietaisą galima įkelti dėklu, kuris užtikrina patikimą disko perdavimą ir sumažina diskų klaidų tikimybę. Su 1 MB buferio dydžiu šis optinis diskų įrenginys yra aprūpintas pakankamu duomenų saugojimo kiekiu, leidžiančiu efektyviai skaityti ir rašyti duomenis dideliu greičiu.

Šis LG optinis diskų įrenginys pasižymi žemu triukšmo lygiu ir greitu prieigos laiku, todėl jis yra idealus naudojimui įvairiose aplinkose. Jo kompaktiškas ir lengvas dizainas, kurio matmenys yra 137,5 x 144 x 14 mm ir svoris 200 gramų, užtikrina puikią nešiojamumą, leidžiantį jums pasiimti jį su savimi, kur tik norite.

Kalbant apie sistemos reikalavimus, šis įrenginys yra suderinamas su įvairiomis „Windows“ operacinėmis sistemomis, tokiose kaip Windows 7, Windows Vista ir Windows XP, taip pat su „Mac OS“. Jis yra tikrai universalus įrenginys, puikiai atitinkantis bet kieno, kuris nori greitai ir efektyviai skaityti ar rašyti CD ar DVD, reikalavimus.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Rašymo greitis
DVD-RAM rašymo greitis 5 x
DVD-R Dvigubo sluoksnio rašymo greitis 6 x
DVD-RW rašymo greitis 6 x
DVD+RW rašymo greitis 8 x
DVD+R Dvigubo sluoksnio rašymo greitis 8 x
DVD-R rašymo greitis 6 x
DVD+R rašymo greitis 8 x
CD-R rašymo greitis 24 x
CD įrašymo greitis 24 x
Skaitymo greitis
DVD+R Dvigubo sluoksnio skaitymo greitis 8 x
DVD+RW skaitymo greitis 8 x
DVD-R skaitymo greitis 8 x
DVD-R Dvigubo sluoksnio nuskaitymo sparta 6 x
DVD-RW skaitymo greitis 8 x
DVD-RAM skaitymo greitis 5 x
DVD+R skaitymo greitis 8 x
CD-ROM skaitymo greitis 24 x
CD-RW skaitymo greitis 24 x
CD-R skaitymo greitis 24 x
CD skaitymo greitis 24 x
Prieigos laikas
DVD-RAM prieigos laikas 360 ms
CD-ROM disko vidutinis laisvosios kreipties laikas 140 ms
Veikimo charakteristikos
Atminties įtaisas, buferio dydis 1 MB
Sąsaja USB 2.0
Palaikomi disko tipai CD-R,CD-ROM,CD-RW,DVD+R,DVD+R DL,DVD+RW,DVD-R,DVD-RAM,DVD-ROM,DVD-RW
Optinio įrenginio tipas DVD±RW
Konstrukcija
Pakrovimo mechanizmas Dėklas
Produkto spalva Juoda, Sidabras
Vidinis
Sistemos reikalavimai
Palaikomos „Windows“ operacinės sistemos Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows Vista Business,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Ultimate,Windows XP Home,Windows XP Professional
Palaikomos MAC operacinės sistemos
Aplinkos sąlygos
Sandėliavimo temperatūros norma (T-T) -30 - 60 °C
Darbo temperatūros diapazonas (TT) 5 - 50 °C
Svoris ir matmenys
Svoris 200 g
Aukštis 137,5 mm
Ilgis 14 mm
Plotis 144 mm
Pakuotės turinys
Siejama programinė įranga LG Burning Tools, PowerDVD 7 (trial version), PowerProducer, Power Backup, Norton Internet Security (60 days trial), YouCam 1.0
Kiekis pakuotėje 1 vnt