HP Desktop Mini DVD Super Multi-Writer ODD Module optinių diskų įrenginys „DVD Super Multi DL“ Juoda

Gamintojas: HP

Modelis: K9Q83AA

EAN: 0888793972816

HP yra žinomas elektronikos įrenginių gamintojas, kuris siūlo įvairias produkcijos kategorijas. Šiuo atveju pristatome jums HP Desktop Mini DVD Super Multi-Writer ODD optinių diskų įrenginį. Tai juodos spalvos optinio disko modulis, kuris idealiai tinka naudoti su staliniais kompiuteriais.

Ši optinio disko įrenginio pagrindinė savybė yra jo gebėjimas skaityti ir rašyti įvairių rūšių diskus. Jis pasižymi 24x CD skaitymo greičiu ir 8x DVD-ROM skaitymo greičiu. Tai reiškia, kad prisijungę šį įrenginį prie savo stalinio kompiuterio, galėsite patogiai skaityti informaciją iš CD arba DVD diskų su dideliu greičiu.

Optinio disko įrenginio sąsaja yra USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), tai užtikrina greitą duomenų perdavimą tarp įrenginio ir kompiuterio. Šis įrenginys yra skirtas naudoti su staliniais kompiuteriais. Tai išskirtinai nedidelių matmenų įrenginys, kurio aukštis yra 22,8 mm, plotis - 177 mm, o ilgis - 174,6 mm. Tai leidžia patogiai integruoti jį į esamą kompiuterio sistemą.

Optinio disko įrenginys gali rašyti įvairius diskus su tam tikrais greičiais. Jis turi 24x CD įrašymo greitį, 8x DVD+R ir DVD-R įrašymo greitį. Taip pat jis gali įrašyti į dvigubo sluoksnio DVD diskus su 6x greičiu tiek DVD-R, tiek DVD+R formatu. Taip pat įmanoma įrašyti į DVD+RW ir DVD-RW diskus su 8x greičiu, o į DVD-RAM diskus - su 5x greičiu.

HP Desktop Mini DVD Super Multi-Writer ODD taip pat turi tinkamą laisvosios kreipties laiką. Vidutinis DVD disko laisvosios kreipties laikas yra 160 ms, o vidutinis CD-ROM disko laisvosios kreipties laikas - 140 ms. Tai užtikrina efektyvų disko naudojimą ir informacijos greitą įkėlimą.

Šis optinio disko įrenginys yra juodos spalvos, todėl puikiai derinsis su bet kokia kompiuterio sistema. Jis taip pat nesudės didelės apkrovos kompiuteriui, nes yra nedidelio svorio - tik 712 g. Tai suteikia papildomo komforto naudojant šį įrenginį.

HP Desktop Mini DVD Super Multi-Writer ODD yra naudingo dydžio optinio disko įrenginys, kuris pasižymi įvairiais funkcionalumo ir greičio parametrais. Tai puikus pasirinkimas tiems, kas ieško efektyvių optinių diskų skaitymo ir rašymo galimybių savo staliniam kompiuteriui.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €83.18 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
25n.de

25n.de

HP Laufwerk - DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM - 8x/8x/5x | HP | K9Q83AA | 0888793972816 €83.18
macle-shop.de

macle-shop.de

HP MINI DVD-ODD MODUL +RW €84.13

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Rašymo greitis
DVD-RW rašymo greitis 8 x
DVD-RAM rašymo greitis 5 x
DVD+RW rašymo greitis 8 x
DVD+R Dvigubo sluoksnio rašymo greitis 6 x
DVD-R Dvigubo sluoksnio rašymo greitis 6 x
DVD-R rašymo greitis 8 x
DVD+R rašymo greitis 8 x
CD įrašymo greitis 24 x
Skaitymo greitis
DVD-ROM skaitymo greitis 8 x
CD skaitymo greitis 24 x
Prieigos laikas
CD-ROM disko vidutinis laisvosios kreipties laikas 140 ms
DVD vidutinis laisvosios kreipties laikas 160 ms
Veikimo charakteristikos
Sąsaja USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Optinio įrenginio tipas „DVD Super Multi DL“
Paskirtis Desktopas
Konstrukcija
Produkto spalva Juoda
Vidinis Ne
Techniniai duomenys
„HP“ segmentas Verslui
Svoris ir matmenys
Svoris 712 g
Aukštis 22,8 mm
Ilgis 174,6 mm
Plotis 177 mm
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84717030