TomTom GO Basic navigatorius Fiksuotas 12,7 cm (5") Lietimui jautrus ekranas 201 g Juoda

Gamintojas: TomTom

Modelis: 1BA5.002.00

EAN: 0636926100410

TomTom GO Basic yra aukštos kokybės navigavimo prietaisas, pagamintas „TomTom“. Šis navigavimo prietaisas, skirtas palengvinti ir patobulinti kelionių rengimą, pilnas naudingų funkcijų. Šiuo navigatoriumi galite lengvai ir patogiai keliauti, nes jis yra lengvas ir patogiai nešiojamas, sveriantis tik 201 g ir turintis tikrai nedidelį matmenį – 90,6 mm aukščio, 142 mm pločio ir 18,9 mm gylio.

TomTom GO Basic turi 16 GB vidaus atminties talpą, leidžiantį saugoti žemėlapius, maršrutus ir kitus svarbius duomenis. Be to, jis yra suderinamas su „MicroSD“ kortelėmis, kurių maksimalus dydis yra 32 GB, todėl turite dar daugiau saugojimo galimybių. Prietaisas naudoja sparčią ir patikimą duomenų prieigą užtikrinantį „flash“ atminties technologiją.

TomTom GO Basic turi 12,7 cm (480 x 272 pikselių) ekraną, kuris užtikrina aiškią ir kokybišką peržiūrą žemėlapių ir nurodymų. Ekranas yra liečiamas, todėl naviguoti tapo dar lengviau, o plotis padidina matomumą.

Pakuotėje yra pagrindiniai priedai, tokie kaip USB kabelis, skirtas pajungimui prie jūsų PC ar „Mac“, automobilinis maitinimo adapteris mobiliai įkrovai ir patogus atvirkščiai tvirtinamas laikiklis. Taip pat yra lentynos laikiklis, užtikrinantis sklandų prietaiso montavimą į automobilį. Be to, pakuotėje yra vartotojo instrukcija, kurioje bus pateikta naudinga informacija apie efektyvų prietaiso naudojimą.

TomTom GO Basic yra skirtas automobilio navigacijai, jame nėra sporto, lauko, jūrų, geocaching, aviacijos, sunkvežimių, golfo, stovyklavimo, dviračio ar motociklo funkcijų.

Prietaisas palaiko plačią kalbų įvairovę, įskaitant bulgarų, čekų, danų, vokiečių, olandų, anglų, ispanų, estų, suomių, prancūzų, graikų, vengrų, italų, LAT, norvegų, lenkų, portugalų, švedų ir turkų kalbas. Be to, siūlo naudingas funkcijas, tokias kaip juostos nurodymai, kalbėtosios gatvių pavadinimai, greitas paieška ir gyvybinės svarbos TomTom Traffic atnaujinimai.

TomTom GO Basic yra suinstaliavęs viso Europos žemėlapius, užtikrinant išsamią navigavimą ir nurodymus. Galite visą gyvenimą naudotis žemėlapių atnaujinimais, užtikrindami, kad jūsų prietaisas būtų visada išdėstytas naujausiomis versijomis ir vystymosi pokyčiais. Su danga 45 šalyse jūs galite drąsiai keliauti po skirtingus regionus.

Apibendrinant, TomTom GO Basic yra patikimas ir pilnas funkcijų navigatorius, sukurtas gerinti jūsų kelionių patirtį. Su kompaktišku dizainu, išsamiu žemėlapių denginiu ir naudingomis funkcijomis, šis prietaisas yra esminis draugas kiekvienai kelionei.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €218.17 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
direkt.jacob.de

direkt.jacob.de

TomTom GO Basic - GPS-Navigationsgerät - Kfz 12,70cm (5") Breitbild €218.17
direkt.jacob.de

direkt.jacob.de

TomTom GO Basic - GPS-Navigationsgerät - Kfz 12,70cm (5") Breitbild €233.48
www.pc21.fr

www.pc21.fr

TomTom GO Basic navigatorius Fiksuotas 12,7 cm (5") Lietimui jautrus ekranas 201 g Juoda €258.14

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Navigacija
Kalbėjimo kalbos - Afrikaans - Arabic - Australian English - Bulgarian - Catalan - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Dutch Belgium - Finnish - French - German - Greek - Hungarian - Irish English - Italian - Lithuanian - New Zealand English - Norwegian - Polish - Portuguese - Portuguese Brazil - Serbian - Slovenian - Spanish - Spanish (Latin American) - Spanish Argentina/Latin - Spanish Chile - Swedish - Turkish - UK English - US English
Nuolatinis „TomTom“ eismas
Tariami gatvių pavadinimai
Greita paieška
Kalbų palaikymas Bulgarų, Čekų, Danų kalba, Vokiečių kalba, Olandų kalba, Anglų kalba, Ispanų kalba, Estų, Suomių kalba, Prancūzų kalba, Graikų, Vengrų, Italų kalba, LAT, Norvegų kalba, Lenkų kalba, Portugalų kalba, Švedų kalba, Turkų
Juostos gairės
Ekranas
Ekrano rezoliucija 480 x 272 pikseliai
Plačiaekranis
Lietimui jautrus ekranas
Ekrano įstrižainė 12,7 cm
GPS tipas
Golfas
Sunkvežimis
Kemperis / automobilis furgonas
Dviratis
Motociklas
Aviacija
Automatinė
Geocaching (GPS stash medžioklė)
Lauko (žygivimas, keliavimas)
Sportas (fitness, bėgimas)
Jūrinis (diagramos braižytuvai, signalizatoriai, žuvų ieškantys)
Žemėlapis
Apimamų šalių skaičius 45
Nuolatinis žemėlapių atnaujinimas
Žemėlapio veikimo zona Visa Europa
Pridedami žemėlapiai
Atmintis
Maksimalus atminties kortelės dydis 32 GB
Suderinamos atminties kortelės MicroSD (TransFlash)
Vidinės saugyklos talpa 16 GB
Saugojimo medijos tipas Sparčioji atmintinė
Tinklas
„Wi-Fi“
Bluetooth
Veikimo charakteristikos
Integruota kamera
Konstrukcija
Produkto spalva Juoda
Forma Fiksuotas
Energijos valdymas
Baterijos naudojimo laikas 1 h
Maitinimo šaltinio tipas Baterija, Cigarų pridegiklis
Svoris ir matmenys
Aukštis 90,6 mm
Ilgis 18,9 mm
Plotis 142 mm
Svoris 201 g
Pakuotės turinys
Pakuočių kiekis GO Basic 5", //webassets.tomtom.com/otf/images/media/C5D78107-E56F-4309-B079D60EE8FEB6C1 Easy Reversible Mount, Fold the device into your pocket., //webassets.tomtom.com/otf/images/media/EFC9ED89-883C-4017-B99A0D279289EBFA USB cable & car charger, For in-car charging of your TomTom device & for connection to your pc or Mac., //webassets.tomtom.com/otf/images/media/43C57083-C0CF-4F4B-B8456A949C944CF8 Documentation, //webassets.tomtom.com/otf/images/media/44515AFB-61EA-4C1A-B7E75B164F12A745
Instrukcija
Pridėtas ant lango tvirtinamas laikiklis
Pridedamas automobilinis maitinimo adapteris
Pridėti kabeliai USB