TomTom navigatorius

Gamintojas: TomTom

Modelis: 1YB5.002.20

EAN: 0636926106245

TomTom GO Expert 5" yra kokybiškas navigacinis įrenginys, sukurtas tam, kad lengvai nurodytų kelius tiek mieste, tiek kaimynijoje. Įrenginyje yra aiškus 5 colių lietimui jautrus ekranas, leidžiantis lengvai peržiūrėti tikslų realaus laiko žemėlapį ir kelių eismą, taip užtikrinant, jog visada atvyksite į savo paskirties vietą laiku.

Šis įrenginys siūlo be rankų naudojimą ir balso pagalbą, leidžiantį naviguoti tiesiog kalbant, taip užtikrinant, kad neprekiaudžiate akimis keliui laikantis. TomTom GO Expert 5" taip pat apima gyvoti nemokami atnaujinimai, taigi jūsų žemėlapiai visada bus naujausi su naujausia kelių informacija.

Be navigacinio naudojimo, TomTom GO Expert 5" taip pat gali būti naudojamas tam, kad būtų lengviau rasti interesų taškus, tokius kaip restoranai, degalinės ir viešbučiai, keliaujant tolyn. Su savo intuityvia sąsaja ir pažangių funkcijų, šis įrenginys yra idealus tiek atsitiktiniams, tiek profesionaliems vairuotojams.

Iš esmės TomTom GO Expert 5" yra patikimas ir universalus navigacinis įrenginys, kuris suteikia tikslius nurodymus ir prieigą prie svarbios informacijos, tiek mieste, tiek kelyje. Tai yra puikus įrenginys tiems, kas ieško patogumo ir paprastumo.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €371.34 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
direkt.jacob.de

direkt.jacob.de

TomTom GO Expert - GPS-Navigationsgerät - Kfz 12,70cm (5") Breitbild (1YB5.002.20) €371.34
www.pc21.fr

www.pc21.fr

TomTom navigatorius €474.84

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...