Tefal Virtuo FV 1713 Sauso ir garų tipo lygintuvas 2000 W Mėlyna

Gamintojas: Tefal

Modelis: FV1713

EAN: 3121040067741

Tefal Virtuo FV 1713 yra sauso ir garų tipo lygintuvas, kuris yra sukurta siekiant padaryti lyginimo patirtį paprastesne. Šis mėlynos spalvos lygintuvas turi galingą 2000 W lyginimo galią, kuri užtikrina, kad net sunkiausios raukšlės būtų lengvai pašalinamos.

Šis lygintuvas yra skirtas tiek sauso, tiek garų tipo lyginimui, todėl jis yra universalus ir lengvai naudojamas. Lyginimo galią padidina garų pliūpsnio funkcija, kurios charakteristikos yra 90 g/min, o nuolatinio garo veikimas yra 24 g/min, tai padeda lyginti drabužius efektyviai ir be jokio papildomo pastangų.

Tefal Virtuo FV 1713 turi keletą naudingų funkcijų, kurios padeda greitai ir efektyviai lyginti drabužius. Antiscale sistema užtikrina, kad lygintuvas būtų lengvai prižiūrimas, o vertikali garo funkcija, purškimo funkcija ir kintamas garas suteikia įvairias galimybes patobulinti drabužių lyginimą.

Lyginimo komfortui buvo atsižvelgta kuriant šį lygintuvą. Jis turi ergonomišką dizainą, kuris puikiai tinka rankai ir užtikrina komfortą netgi ilgesniam naudojimui. Laidų laikymo sistema užtikrina, kad laidas nebūtų susipynęs ir nekeltų nepatogumų lyginimo metu.

Tefal Virtuo FV 1713 yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško galingo ir lengvai naudojamo lygintuvo, kuris padarys lyginimo procesą be rūpesčių. Šio lygintuvo funkcijos užtikrina, kad drabužių lyginimo procesas būtų efektyvus ir paprastas. Pasiruoškite, kad jūsų lyginimo procesas būtų lengvas ir paprastas!


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €28.37 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.trajektorija.lt

www.trajektorija.lt

TEFAL | FV1713E0 Virtuo | Steam Iron | 2000 W | Water tank capacity 200 ml | Continuous steam 24 g/min | Dark Blue €28.37

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ergonomija
Ergonomiškas dizainas
Vieta laidui laikyti
Savybės
Purškimo funkcija
Sukurta kelionėms
Belaidis
Nuo pridegimo sauganti sistema
Vertikali garo funkcija
Nuolatinio garo veikimas 24 g/min
Nenutrūkstami garai
Garų pliūpsnio funkcija
Produkto spalva Mėlyna
Kintamas garas
Garų pliūpsnio charakteristika 90 g/min
Tipas Sauso ir garų tipo lygintuvas
Energijos valdymas
Lygintuvo galia 2000 W