Philips EasySpeed GC1742/40 Garų lygintuvas

Gamintojas: Philips

Modelis: GC1742/40

EAN: 8710103911593

Philips EasySpeed GC1742/40 garų lygintuvas yra praktiškas ir efektyvus lygintuvas, pagamintas Philips, žinomo ir patikimo gamintojo. Šis lygintuvas priklauso lygintuvų kategorijai ir turi daugybę naudingų funkcijų.

Šio lygintuvo tipas yra sauso ir garų tipo, tai reiškia, kad jį galima naudoti kaip tradicinį lygintuvą, taip pat ir su garų funkcija, kuri palengvina ir pagreitina lyginimo procesą. Įkaitimo trukmė yra tik 30 sekundžių, todėl jums nereikės laukti, kol lygintuvas pasieks norimą temperatūrą.

Philips EasySpeed GC1742/40 išsiskiria įvairiomis spalvomis - jis yra raudonos ir balta. Lygintuvo vandens bako talpa yra 0,22 litro, tad jums užteks vandens kiekio net kelis lyginimo procesus. Šis lygintuvas nėra belaidis, tai reiškia, kad jį reikia prijungti prie elektros tinklo.

Viena iš naudingų funkcijų yra kintamas garas, kuris leidžia jums pritaikyti lyginimo proceso intensyvumą pagal audinio rūšį ar sruogelės sudėtį. Be to, lygintuvas turi nuo pridegimo saugančią sistemą, kas garantuoja saugų naudojimą.

Purškimo funkcija suteikia galimybę efektyviai lyginti raštus ar raukšles, o automatinis anti-calc mechanizmas pašalina kalkės nuosėdas ir išlaiko lygintuvo efektyvumą. Nuolatinio garo veikimas leidžia nustatyti garo kiekį, kuris išpūsdamas iš lygintuvo pagreitins lyginimo procesą.

Philips EasySpeed GC1742/40 turi 1,9 metrų ilgio laidą, kuris suteikia jums pakankamai judumo, kai lyginate drabužius. Šildymo laikas yra tik pusę minutės, tad labai greitai galėsite pradėti lyginti. Lygintuvo garų pliūpsnis yra 90 gramų per minutę, o tai leidžia efektyviai išgladinti raukšles ir palengvinti lyginimo procesą.

Šis lygintuvas turi garų pliūpsnio funkciją, kurios dėka gaunate dar greitesnį ir veiksmingesnį lyginimo rezultatą. Pagrindo plokštės tipas yra nelipnus padas, kuris leidžia lyginti įvairius audinius be jų pažeidimo. Šis lygintuvas nėra sukurtas kelionėms, tačiau jis yra puikus pasirinkimas kasdieniam naudojimui namuose.

Philips EasySpeed GC1742/40 taip pat pasižymi nenutrūkstamais garais ir reguliuojamais garo lygiais. Tai reiškia, kad galėsite pritaikyti garo intensyvumą pagal savo poreikius ir lyginamo audinio rūšį. Kalkių šalinimas ir valymas yra paprastas, nes šis lygintuvas turi specialią funkciją, kuri palengvina kalkėms valyti.

Philips EasySpeed GC1742/40 garų lygintuvas sveria 720 gramų, kas padaro jį lengvu ir kompaktišku naudoti. Kabelio ilgis yra 1,9 metrų, kas suteikia jums pakankamai laisvės judėti per lyginimo procesą. Be to, lygintuvas turi indikacijos šviesą, kuri leidžia lengvai matyti, kada jis yra įjungtas arba išjungtas.

Visos šios savybės ir funkcijos suteikia patogumą ir efektyvumą, kai reikia išlyginti drabužius ar kitus audinius. Philips EasySpeed GC1742/40 garų lygintuvas su savo galingumu - 2000 W - ir puikiomis funkcijomis taps neatskiriama dalimi jūsų namų lyginimo proceso.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €22.26 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

Lygintuvas „Philips EasySpeed GC1742 / 40“ €22.26
intop.lt

intop.lt

Philips EasySpeed GC1742/40 Garų lygintuvas €23.51
www.trajektorija.lt

www.trajektorija.lt

Philips EasySpeed GC1742/40 iron Dry & Steam iron Non-stick soleplate 2000 W Red, White €25.70

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ergonomija
Kabelio ilgis 1,9 m
Indikacija
Indikacijos šviesa
Savybės
Garų pliūpsnis 90 G
Reguliuojami garo lygiai
Sukurta kelionėms
Purškimo funkcija
Nuo pridegimo sauganti sistema
Belaidis
Įkaitimo trukmė 30 s
Šildymo laikas 0,5 min
Vandens bako talpa 0,22 L
Automatinis anti-calc
Nuolatinio garo veikimas 25 g/min
Nenutrūkstami garai
Garų pliūpsnio funkcija
Produkto spalva Raudona, Balta
Kintamas garas
Laido ilgis 1,9 m
Garų pliūpsnio charakteristika 90 g/min
Pagrindo plokštės tipas Nelipnus padas
Tipas Sauso ir garų tipo lygintuvas
Techniniai duomenys
Kalkių šalinimas ir valymas
Energijos valdymas
Lygintuvo galia 2000 W
Svoris ir matmenys
Svoris 720 g