Trust 19663 kompiuterio pelė Radijo dažnio belaidė Optinis 1600 DPI

Gamintojas: Trust

Modelis: 19663

EAN: 5054484511069

Ši kompiuterio pelė Trust 19663 yra praktiškas įrenginys, skirtas patogiam naudojimui biure arba namuose. Pelė naudoja radijo dažnio belaidės sąsają, leidžiančią valdyti kompiuterį iki 8 metrų atstumu. Tai puikus pasirinkimas tiems, kas nori judėti laisvai ir nestiprinti laidų sujungimų.

Šios pelės baterija naudoja vieną AAA tipo bateriją, todėl neturėsite jokių papildomų maitinimo šaltinių ar laidų. Pelė taip pat pasižymi įspūdinga rezoliucija - 1600 DPI, užtikrinančia tikslų ir sklandų valdymą.

Be to, pelė turi dvišališką slinkties ratuką, kuris padeda lengviau slinkti aukštyn ir žemyn interneto puslapiuose ar dokumentuose. Taip pat yra trys mygtukai, kurie sukonfigūruoti pagal paspaudimo funkciją.

Ši kompiuterio pelė yra tinkama naudoti su knyginiais kompiuteriais, o dėl savo patogaus dydžio ir ergonomiško dizaino ji puikiai tinka ilgalaikiam naudojimui.

Pelė turi „Plug and Play“ funkciją, todėl ją galima lengvai prijungti ir naudoti be jokių papildomų nustatymų ar programinės įrangos įdiegimo. Tai yra ypač patogu ir sutaupo daug laiko.

Šios Trust pelės spalva yra mėlyna, todėl ji gali tapti malonus akiai akcentas jūsų darbo ar pasirinkimo vietose. Ji taip pat yra suderinama su daugeliu „Windows“ ir „Mac“ operacinių sistemų, todėl galite būti tikri, kad pelė bus suderinama su jūsų kompiuteriu.

Taigi, jei ieškote patogios ir kokybiškos kompiuterio pelės su belaidžio ryšio galimybėmis, Trust 19663 yra puikus pasirinkimas. Suteikdama jums laisvę ir patogumą, ši pelė padarys darbą su kompiuteriu dar malonesnį ir efektyvesnį.


3 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €10.64 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
anni.si

anni.si

Miška Trust Yvi, modra €10.64
www.pointer-it.si

www.pointer-it.si

Miška Trust 19663 Yvi, modra €11.30
www.emundia.si

www.emundia.si

Trust brezžična miška Yvi €11.90

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Pelė
Dažnių juosta 2.4 GHz
Slinkties ratukų skaičius 1
Rekomenduojamas naudojimas Knyginis kompiuteris
Judėjimo rezoliucija 1600 DPI
Slinkties ratukas
Mygtukų tipas Paspausti mygtukai
Mygtukų kiekis 3
Slinkties tipas Ratukas
Judėjimo detekcijos technologija Optinis
Įrenginio sąsaja Radijo dažnio belaidė
Paskirtis Biuras
Ergonomija
„Plug and Play“ funkcija
Belaidžio ryšio atstumas 8 m
Konstrukcija
Produkto spalva Mėlyna
Techniniai duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84716070
Energijos valdymas
Baterijos tipas AAA
Palaikomų baterijų skaičius 1
Maitinimo šaltinis Baterijos
Sistemos reikalavimai
Palaikomos MAC operacinės sistemos „Mac OS X 10.5 Leopard“, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion
Palaikomos „Windows“ operacinės sistemos Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Pakuotės duomenys
Imtuvo tipas Nanoimtuvas
Belaidžio imtuvo sąsaja USB A tipo