StarTech.com Right Angle VGA / VGA Cable Adapter Type 1 - M/F DB15 Pilka

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: GC1515MFRA1

EAN: 0014445512257

StarTech.com Right Angle VGA į VGA kabelio adapteris Tipas 1 - M/F yra patikimas ir efektyvus sprendimas, atitinkantis Jūsų kabelių jungimo poreikius. Šis adapteris su DB15 jungtimis leidžia lengvai jungti VGA įrenginius. Vyrų-į moteris lyties keitimosi funkcija užtikrina suderinamumą ir universalumą.

Šis adapteris pilkos spalvos yra elegantiškas ir stilingas, puikiai derinantis su jūsų esama įranga. Jis yra lengvas, sveriantis tik 28 g, todėl yra patogus ir lengvai nešiojamas bet kur keliaujant.

Kalbant apie pakuotę, adapteris yra kompaktiško dydžio, jo svoris yra 30 g. Pakuotės matmenys apima 125 mm ilgį, 28 mm aukštį ir 90 mm plotį. Tai užtikrina, kad produktas būtų gerai apsaugotas per transportavimą ir atvyktų puikioje būklėje.

StarTech.com Right Angle VGA į VGA kabelio adapteris Tipas 1 - M/F tinka įvairioms situacijoms, kuriose reikalingas vyrų-į moteris VGA ryšys. Jis idealiai tinka naudoti su monitoriais, projektoriais ir kitais VGA įrenginiais. Kampinis dizainas suteikia lankstumą jūsų įrangai, leidžiant jungti įrenginius siaurose vietose be kabelio perkrovimo.

Šį kabelio adapterį gamina StarTech.com, patikima ženklų firma, žinoma dėl savo aukštos kokybės ir patikimų produktų. Jie jau daugelį metų veikia šioje srityje ir teikia inovatyvius sprendimus, kad atitiktų nuolat besikeičiančias modernios technologijos poreikius.

Apibendrinant, StarTech.com Right Angle VGA į VGA kabelio adapteris Tipas 1 - M/F yra universalus ir praktiškas sprendimas tiems, kam reikalingas vyrų-į moteris VGA ryšys. Jo kompaktiškas dydis, lengvas dizainas ir aukštas veikimas padaro jį būtinu aksesuaru sklandžiam ir be trikdžių kabelių ryšiui.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €13.19 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
direkt.jacob.de

direkt.jacob.de

StarTech.com Right Angle VGA to VGA Cable Adapter Type 1 - M/F - VGA-Adapter - HD-15 (VGA) (M) bis HD-15 (VGA) (W) - Grau €13.19
direkt.jacob.de

direkt.jacob.de

StarTech.com Right Angle VGA to VGA Cable Adapter Type 1 - M/F - VGA-Adapter - HD-15 (VGA) (M) bis HD-15 (VGA) (W) - Grau €15.51

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ryšys
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
2 jungtis – vidinė ar išorinė Lizdinis
Jungtis 2 DB15
Jungtis 1 DB15
Veikimo charakteristikos
Produkto spalva Pilka
Svoris ir matmenys
Svoris 28 g
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 30 g
Pakuotės aukštis 28 mm
Pakuotės gylis 125 mm
Pakuotės plotis 90 mm