Ravensburger GraviTrax Pro Žaislinių rutuliukų ridenimo trasa

Gamintojas: Ravensburger

Modelis: 26175

EAN: 4005556261758

Ravensburger GraviTrax Pro žaislas su smulkiaisiais rutuliais yra patrauklus ir sąveikus žaislas, kuris suteikia valandų valandą pramogų tiek vaikams, tiek suaugusiems. Šis žaislinis rutulinis takas pasižymi ryškiu daugiabučiu dizainu, kuris prideda regos stimuliacijos elementą žaidimams.

Su 172 g svoriu, GraviTrax Pro yra lengvas ir lengvai valdomas. Jis turi aukštį 48 mm ir plotį bei gylio 190 mm, todėl yra kompaktiškas ir portatyvus.

Šis žaislinis rutulinis takas tinka solo žaidimui arba gali būti mėgiamas su draugais, nes jis turi minimalią žaidėjų skaičiaus reikalavimą - 1. Jis skirtas vaikams nuo 8 metų ir vyresniems, tačiau jo įtraukiamo pobūdžio dėka jis suteikia malonumą visose amžiaus grupėse, su rekomenduojamu amžiaus intervalu iki 99 metų.

GraviTrax Pro yra puiki priemonė gerinti problemų sprendimo įgūdžius ir kūrybiškumą. Rutulinio tako surinkimas reikalauja strateginio mąstymo ir erdvės suvokimo, leisdamas žaidėjams eksperimentuoti su skirtingais konfigūracijomis ir takelių dizainais. Taip pat skatina silpnųjųjų motoriką, žaidžiant manipuliuojant rutuliais per takus.

Pagaminta Ravensburger įmonės, žinomos vardo žaislų pramonėje, GraviTrax Pro užtikrina aukštą kokybę ir patvarumą. Jo 2020 metų leidimas užtikrina, kad jis įtraukia naujausias inovacijas ir dizaino elementus, siekiant suteikti įdomią ir įtraukiančią žaidimo patirtį.

Nesvarbu, ar ieškote unikalaus dovanos ar žaislo, norint patenkinti vidinį inžinierių, Ravensburger GraviTrax Pro žaislas su smulkiaisiais rutuliais tikrai suteiks begalinį pramogų ir edukacinį vertės valandas.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €12.29 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
baitukas.lt

baitukas.lt

GraviTrax – PRO Mixer (10926175) €12.29

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Metai 2020
Siūloma lytis Berniukams / mergaitėms
Rekomenduojamas amžius (maks.) 99 metai
Rekomenduojamas amžius (min.) 8 metai
Minimalus žaidėjų skaičius 1
Produkto spalva Multi spalvos
Gaminio tipas Žaislinių rutuliukų ridenimo trasa
Energijos valdymas
Reikia baterijų
Svoris ir matmenys
Svoris 172 g
Aukštis 48 mm
Ilgis 190 mm
Plotis 190 mm
Logistikos duomenys
Sluoksnių skaičius ant padėklo 528 vnt