Tristar WK-1323 elektrinis virdulys 1,2 L 1500 W Nerūdijančiojo plieno

Gamintojas: Tristar

Modelis: WK-1323

EAN: 8713016013231

Tristar WK-1323 puoduko elektrinis virdulys yra patikimas ir efektyvus prietaisas, kuris puikiai tinka greitam ir patogiam vandens virimui. Vandens bako talpos dydis yra 1,2 litro, tad lengvai galėsite paruošti pakankamą kiekį karšto vandens mėgstamoms karštoms gėrimams ar patiekalams. Virdulio galia yra 1500 vatų, užtikrinanti greitą vandens šildymą ir sutaupant brangų laiką.

Virdulys pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančiojo plieno, tiek gaminiui spalvai, tiek korpuso medžiagai. Tai ne tik šiuolaikiškai ir elegantiškai atrodo, bet ir suteikia ilgaamžiškumą bei patvarumą. Nerūdijantis plienas taip pat lengvai išvalomas bei prižiūrimas.

Viena iš pagrindinių virdulio funkcijų yra vandens lygio indikatorius, kuris leidžia lengvai stebėti vandens kiekį virdulyje be poreikio jį atidaryti. Ši patogi funkcija padeda išvengti persipildymo ir užtikrina tikslų matavimą norint parengti reikiamą kiekį gėrimų.

Sauga yra pagrindinis svarbus aspektas šiame virdulyje, nes jis yra aprūpintas apsauga nuo perkaitimo. Ši svarbi funkcija automatiškai išjungia virdulį, jei pastebimas pernelyg didelis kaitinimas, užtikrinant saugumą ir išvengiant galimų nelaimingų atsitikimų.

Tristar WK-1323 puoduko elektrinis virdulys yra belaidis, suteikiantis lankstumą ir patogumą naudojimo metu. Jis turi 360 ° sukimosi bazę, leidžiančią jums padėti virdulį bet kuria linkme be jokių vargų. Virdulio apačioje yra nešlankios kojelės, užtikrinančios stabilumą ir saugumą, kad būtų išvengta atsitiktinio išsiliejimo naudojimo metu.

Be to, virdulys turi laidų laikymo sistemą, užtikrinančią tvarkingą ir organizuotą darbastalį. Vartotojui pranešama apie virdulio naudojimo būseną įjungimo indikacijos šviesa, o automatinis išjungimas funkcija patogiai išsijungia virdulį, kai vanduo pasiekia užvirimo temperatūrą.

Nesvarbu, ar jums ryte reikia karšto arbatos puodelio, ar siltu vandens gaminimui, Tristar WK-1323 puoduko elektrinis virdulys yra patikimas sąjungininkas. Su savo efektyviu veikimu, naudotojui patogiomis funkcijomis ir moderniu nerūdijančiojo plieno dizainu, jis yra puiki papildymas bet kuriai virtuvei.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €43.41 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
kmobiles.lt

kmobiles.lt

Tristar Jug Kettle WK-1323 Standard, 1500 W, 1.2 L, Stainless steel, 3 €43.41

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ergonomija
Indikacijos šviesa Taip
Ne-slystančios kojos Taip
360 ° sukimosi bazė Taip
Vieta laidui laikyti Taip
Belaidis Taip
Automatinis išjungimas Taip
Savybės
Apsauga nuo perkaitimo Taip
Vandens lygio indikatorius Taip
Reguliuojamas termostatas Ne
Korpuso medžiaga Nerūdijančiojo plieno
Produkto spalva Nerūdijančiojo plieno
Vandens bako talpa 1,2 L
Energijos valdymas
Maitinimo šaltinis AC
Energija 1500 W
Svoris ir matmenys
Svoris 830 g
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 980 g
Pakuotės aukštis 180 mm
Pakuotės gylis 180 mm
Pakuotės plotis 218 mm