Lindy 36257 DVI kabelis 3 m DVI-D Juoda

Gamintojas: Lindy

Modelis: 36257

EAN: 4002888362573

Lindy 3m DVI-D Single Link Cable, Black Line yra aukštos kokybės kabelis, skirtas aukšta kokybe perduoti vaizdo signalus tarp įrenginių, kurie turi DVI galimybių. Šio kabelio ilgis yra 3 metrai, tai suteikia lankstumą ir patogumą, kai reikia sujungti toli esančius įrenginius.

Kabelis yra projektuotas taip, kad galėtų suvaldyti iki 4,95 Gbit/s duomenų perdavimo spartą, užtikrinantį greitą ir efektyvų skaitmeninių signalų pristatymą. Jis palaiko iki 1920 x 1200 pikselių aukščiausiąją raišką, todėl yra puikus pasirinkimas atvaizduoti aukštos kokybės vaizdo turinį.

Kabelio danga yra juoda, stilingai papildanti bet kurio įrenginio dizainą. Lindy 3m DVI-D Single Link Cable, Black Line atitinka REACH ir UL sertifikavimo reikalavimus, todėl yra saugus ir draugiškas aplinkai.

Jis turi nikelio dengimo jungtis ir 28 AWG laidų storį, užtikrinantį optimalų signalo perdavimą. Kabelio danga yra pagaminta iš polivinilo chlorido (PVC), kuris yra patvarus ir apsaugo laidą nuo pažeidimų.

Šis DVI-D Single Link Cable yra aprūpintas dviem kištukinėmis jungtimis, abi DVI-D ir abi vyriškos. Jungtys yra lengvai naudojamos ir suteikia saugų ryšį. Šis kabelis nepalaiko Dual Link DVI. Palaikomos šio kabelio grafikos rezoliucijos yra 1920 x 1200 (WUXGA). Darbo temperatūros diapazonas nuo -20 iki 80 laipsnių Celsijaus, o sandėliavimo temperatūros norma yra nuo -25 iki 85 laipsnių Celsijaus, todėl jis gali dirbti platų temperatūros diapazoną.

Apibendrinant, Lindy 3m DVI-D Single Link Cable, Black Line yra kokybiškas kabelis, kuris užtikrina patikimą aukštos kokybės vaizdo signalo perdavimą. Jis turi visus būtinus techninius detalės ir operacines sąlygas užtikrinant optimalų produkto naudojimo patyrimą.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Sertifikavimas REACH, UL
Laido dangos medžiaga Polivinilo chloridas (PVC)
Jungties kontaktų dengimas Nikelis
AWG laido dydis 28
Maksimali rezoliucija 1920 x 1200 pikseliai
Duomenų perdavimo sparta 4,95 Gbit/s
Dvi DVI išvestys
Palaikomos grafikos rezoliucijos 1920 x 1200 (WUXGA)
Produkto spalva Juoda
2 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
Jungtis 2 DVI-D
Jungtis 1 DVI-D
Kabelio ilgis 3 m
Techniniai duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080
Tvarumo sertifikatai RoHS
Aplinkos sąlygos
Sandėliavimo temperatūros norma (T-T) -25 - 85 °C
Darbo temperatūros diapazonas (TT) -20 - 80 °C