Eaton ELWALL montavimo rinkinys

Gamintojas: Eaton

Modelis: ELWALL

EAN: 3553340620010

Siekiant užtikrinti tvirtą ir saugų jūsų Ellipse ECO UPS tvirtinimą bet kurioje vietoje, rekomenduojame naudoti Eaton ELWALL montavimo rinkinį. Šis tvirtinimo rinkinys yra sukurtas atsižvelgiant į suderinamumą su Ellipse ECO ir turi maksimalų svorį iki 7,8 kg.

Eaton ELWALL yra juodos spalvos, dėl to patenka tiesiai į įvairių darbo arba namų interjerą ir yra lengvai derinamas su kitais laikikliais. Rinkinys yra paprastai montuojamas ir turi visus būtinus varžtus, kad jūsų Ellipse ECO UPS būtų tvirtai padėtas ant sienos.

Pridėti sraigtai tai yra papildoma pranašybė, skatinanti efektyvesnį įrangos kaupimąsi. Product yra sukurtas taip, kad būtų suderinamas su konkrečiu produkto modeliu, tad suteikia kokybišką ir patikimą sprendimą jūsų įrangos tvirtinimui bet kurioje vietovėje.

Eaton ELWALL montavimo rinkinys - neatskiriama dalis bet kokios biuro ar namų aplinkos, užtikrinantis saugų ir kokybišką Ellipse ECO UPS tvirtinimą. Produktas yra lengvas montuoti ir yra gera alternatyva kokybiškai tvirtinimo sistemai.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €27.10 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.proline.lv

www.proline.lv

Eaton ELWALL mounting kit €27.10

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Techniniai duomenys
Suderinamumas Ellipse ECO
Produkto spalva Juoda
Maksimalus svoris (tūris) 7,8 kg
Pakuotės duomenys
Pridėti sraigtai Taip