Bosch MUZ45XTM1 trintuvo priedas

Gamintojas: Bosch

Modelis: MUZ45XTM1

EAN: 4242002826110

Bosch MUZ45XTM1 trintuvų priedas yra puikus papildymas jūsų trintuvui. Šis priedas yra pagamintas iš ilgaamžiško plastiko, todėl užtikrina ilgalaikį naudojimą. Juodas ir permatomas modernus dizainas harmoningai papuos jūsų virtuvę.

Šis priedas yra suderinamas su Bosch trintuvais ir lengvai pritvirtinamas prie jų pagrindo. Nesvarbu, ar ruošiate sveikus vaisių kokteilius, sriubas ar padažus, Bosch MUZ45XTM1 leis jums maloniai ir sklandžiai maišyti ingredientus.

Didelės kokybės plastiko konstrukcija užtikrina patvarumą ir atsparumą. Juodos ir permatomos spalvos derinys ne tik suteikia elegancijos jūsų virtuvei, bet ir leidžia stebėti maisto maišymo procesą.

MUZ45XTM1 trintuvų priedas yra puikus pasirinkimas tiems, kas nori plėsti savo trintuvo funkcionalumą. Plastiko medžiaga yra saugi maistui, todėl jūsų maišytos kūrybos išlieka šviežios. Juodas ir permatomas dizainas suteikia elegantiškumo jūsų maišymo procesui.

Atnaujinkite savo Bosch trintuvą su MUZ45XTM1 trintuvų priedu ir mėgaukitės jo siūloma patogumu ir universalumu. Dėl tvirto plastikinio dizaino jūs galėsite lengvai gaminti įvairias skanias receptes ir skoningus kokteilius.

Prašome atkreipti dėmesį, kad šis aprašymas koncentruojasi tik į teikiamus produkto parametrus ir savybes.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €78.91 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.alternate.es

www.alternate.es

Bosch MUZ45XTM1 trintuvo priedas €78.91

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Medžiaga Plastikas
Produkto spalva Juoda, Permatomas