LG GBB72SWDMN šaldytuvas-šaldiklis Pastatomi 384 L E Balta

Gamintojas: LG

Modelis: GBB72SWDMN

EAN: 8806091014641

LG GBB72SWDMN šaldytuvas-šaldytuvas yra nepriklausoma prietaisas, kuris siūlo erdvią talpą - 384 litrus. Su savo balta spalva jis lengvai dera su bet kokiu virtuvės interjeru. Šaldytuvo skyriuje yra 277 litrų talpos, keturi lentynėlės/krepšiai užtikrina tvarkingą maisto produktų organizavimą. Jis taip pat turi patogią kiaušinių skyrių ir daržovių darželių norint išlaikyti produktus šviežius.

Vienas iš šio šaldytuvo-šaldiklio ypatingų bruožų yra jo No Frost technologija, kuri pašalina rankinį atšaldymą ir užtikrina bešerkšnį aplinką. Pats šaldiklio prietaisas yra nepertraukiamos oro srauto sistemos, ji tolygiai padidina aušinimo efektyvumą visame šaldytuve.

LED lempa suteikia šviesą šaldytuve, todėl lengva rasti daiktus net esant silpniems apšvietimo sąlygoms. Įdiegta LED technologija leidžia intuitviai valdyti ir stebėti temperatūros nustatymus.

Saugumo funkcijos, tokios kaip vaikų apsauga, užtikrina papildomą saugumo lygį, neleidžiant atsitiktinai keisti šaldytuvo nustatymų. Šaldytuvo-šaldytuvo nepriklausomas dizainas leidžia jį pastatyti bet kurioje jūsų virtuvėje be diegimo.

Kalbant apie matmenis, šaldytuvas-šaldytuvas turi 2030 mm aukštį, 595 mm plotį ir 682 mm gylio. Jis sveria 74 kg, todėl yra tvirtas ir patvarus. Paketo svoris yra 78 kg.

Su triukšmo lygiu 36 dB, šaldytuvas-šaldiklis veikia tyliai, užtikrindamas ramią aplinką jūsų virtuvėje. Jis priklauso klimato klasei SN-T, todėl tinkamas naudoti įvairiose temperatūrose.

Bendra šaldytuvo-šaldiklio talpa yra 419 litrai, užtikrindama pakankamą vietą maisto produktams ir gėrimams laikyti. Šaldiklio skyriuje yra 107 litrų talpos ir jame yra trys lentynėlės/krepšiai šaldytiems produktams organizuoti. Jame taip pat yra apačioje esantis šaldiklio skyriaus padėties variantas, užtikrinantis patogų prieigą.

Šaldiklis siūlo 8 kg/24h šaldymo talpą, užtikrinantį, kad jūsų šaltytuvės gaminiai greitai bus užšaldyti ir išlaikomi optimalioje temperatūroje. Be to, jis turi 9 valandų laikymo laiką nepriklausančio nuo elektros energijos trūkumo, suteikiantį ramybę neparedsiams elektros energijos nutraukimams.

Apskritai, LG GBB72SWDMN šaldytuvas-šaldytuvas sujungia funkcinius bruožus, pakankamą saugojimo vietą ir elegantišką dizainą, užtikrinantį patikimą aušinimo sprendimą jūsų virtuvei.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €548.86 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
eltek.lv

eltek.lv

LG GBB72SWDMN €548.86
www.tet.lv

www.tet.lv

Ledusskapis LG GBB72SWDMN €559.00

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Šaldytuvas
Lentyna kiaušiniams
Daržovių stalčių skaičius 1
Šaldytuvo lentynų/krepšelių skaičius 4
Sudėtinė oro srauto sistema (šaldytuvas)
„No Frost“ technologija (šaldytuvas)
Lempos tipas LED
Šaldytuvo neto talpa 277 L
Šaldiklis
Šaldymo kameros lentynų/krepšelių skaičius 3
„No Frost“ technologija (šaldiklis)
Saugojimo trukmė dingus maitinimui 9 h
Šaldymo pajėgumas 8 kg/24h
Šaldymo kameros neto talpa 107 L
Šaldiklio padėtis Statomas apačioje
Šaltasis skyrius („Fresh zone“)
Šviežių produktų skyrius
Veikimo charakteristikos
Ledukų gaminimas
Garso lygis 36 dB
Skleidžiamo triukšmo klasė C
Klimato klasė SN-T
Bendra bruto talpa 419 L
Bendra neto talpa 384 L
Konstrukcija
Ekrano tipas LED
Įmontuotas ekranas
Užraktas nuo vaikų
Produkto spalva Balta
Prietaiso įrengimas Pastatomi
Energijos valdymas
Metinis energijos suvartojimas 269 kWh
Energijos efektyvumo klasė E
Svoris ir matmenys
Paketo svoris 78 kg
Svoris 74 kg
Aukštis 2030 mm
Ilgis 682 mm
Plotis 595 mm