Samsung HAF-CIN Vandens filtras Balta

Gamintojas: Samsung

Modelis: HAF-CIN/EXP

EAN: 5706998267849

Samsung HAF-CIN vandens filtras baltoje spalvoje yra patikimas ir aukštos kokybės produktas, skirtas patenkinti jūsų šaldytuvo filtravimo poreikius. Šis vandens filtras yra esminis aksesuaras šaldytuvų savininkams, kurie nori užtikrinti, kad jų vanduo būtų švarus ir sveikas.

Šis vandens filtras yra patvirtintas NSF sertifikatu, todėl jis yra patikimas ir efektyvus pašalinant kenksmingas medžiagas, kurios gali gresia jūsų sveikatai. Jis taip pat yra kompatibilus su Samsung šaldytuvais, todėl jums nereikia ieškoti tinkamos gamintojų filtrų.

Samsung HAF-CIN padeda užtikrinti, kad jūsų vanduo yra švarus ir saugus vartojimui jums ir jūsų šeimai. Jis yra aukštos kokybės, todėl gali tarnauti ilgą laiką ir yra patikimas sprendimas šaldytuvų savininkams.

Kalbant apie matmenis, šis vandens filtras yra sukonstruotas taip, kad puikiai tiktų jūsų šaldytuvui ir turi plotį 54 mm, ilgį 54 mm ir aukštį 225 mm, todėl jis yra nedidelis, bet efektyvus. Jo svoris yra tik 250 g, todėl jis yra lengvas ir lengvai derinamas su jūsų šaldytuvu be jokios vargo.

Visapusiškai vertinant, Samsung HAF-CIN vandens filtras baltoje spalvoje - tai ideali pasirinkimo galimybė tiems, kurie ieško patikimo ir aukštos kokybės vandens filtrų savo Samsung šaldytuvams, užtikrinant, kad jūs ir jūsų šeima turėtumėte prieigą prie švaraus ir saugaus gėrimo vandens.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €45.28 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
eltek.lv

eltek.lv

SAMSUNG HAF-CIN/EXP €45.28

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Kiekis 1
Sertifikavimas NSF
Produkto spalva Balta
Tinka Šaldytuvas
Modelio suderinamumas Samsung
Tipas Vandens filtras
Svoris ir matmenys
Svoris 250 g
Aukštis 225 mm
Ilgis 54 mm
Plotis 54 mm