Lenovo XClarity System management 1 licenc.

Gamintojas: Lenovo

Modelis: 4L47A09132

EAN: 0889488453733

Lenovo XClarity programinė įranga siūlo efektyvią ir išsamų sprendimą jūsų sistemos infrastruktūros valdymui. Ši programinė įranga, turinčių draugišką vartotojo sąsają, supaprastina jūsų Lenovo serverių, saugyklos sistemų ir tinklo įrenginių valdymą bei stebėjimą.

Ši 1-licencijos versija Lenovo XClarity leidžia jums visiškai kontroliuoti visa jūsų sistemos aplinką, užtikrinant optimalų veikimą ir sumažinant eksploatavimo laiką. Su jos pažangiomis funkcijomis, galite nuotoliniu būdu stebėti ir valdyti daugelį sistemų iš vieno valdymo skydelio, suteikiant centralizuotą peržiūrą visai jūsų IT infrastruktūrai.

Programinė įranga siūlo įvairias valdymo funkcijas, įskaitant turto sąrašo valdymą, realaus laiko sistemos būklės stebėjimą, taip pat mikroprograminės įrangos ir tvarkyklių atnaujinimus. Galite lengvai sekėti ir registruoti visus aparatūros komponentus jūsų aplinkoje, tai palengvina potencialių problemų nustatymą ir jų sprendimą.

Be to, XClarity programinė įranga leidžia jums planuoti automatines užduotis, tokias kaip sistemos atnaujinimai ir priežiūra, mažinant rankinių intervencijos poreikį. Tai padeda optimizuoti IT operacijas ir atlaisvina jūsų IT komandos laiką, kad galėtumėte sutelkti dėmesį į svarbesnes užduotis.

Dar daugiau, programinė įranga teikia išsamią saugumo funkcijų sistemą, įskaitant vaidmenų pagrįstą prieigos kontrolę ir saugias ryšio protokolus. Tai užtikrina, kad tik įgalioti asmenys galės pasiekti ir valdyti jūsų sistemos aplinką, didinant duomenų apsaugą ir užkertant kelią neautorizuotam prieigai.

Santrauka: Lenovo XClarity 1-licencijos programinė įranga siūlo intuityvų ir galingą sistemos valdymo sprendimą, kuris leidžia jums efektyviai kontroliuoti ir optimizuoti jūsų IT infrastruktūrą. Su jos išsamiomis funkcijomis ir draugiška sąsaja, ji supaprastina sudėtingą sistemos valdymo užduotį ir suteikia efektyvų stebėjimą bei priežiūrą jūsų Lenovo sistemoms.


3 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €14.90 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.pure-gaming.fr

www.pure-gaming.fr

Lenovo XClarity Gestion du système 1 licence(s) €14.90
www.cloudmarkt.de

www.cloudmarkt.de

ThinkSystem XClarity Controller Standard to Advanced Upgrade - Feature-on-Demand (FoD) €15.90
mts.ee

mts.ee

Lenovo XClarity 1 litsents(i) €33.92

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Licenzija
Licencijos kiekis 1 licenc.
Kalbos versija Ispanų kalba
Tipas Sistemų valdymas