StarTech.com PCIEPOWEXT vidinis maitinimo kabelis 0,15 m

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: PCIEPOWEXT

EAN: 0065030842778

StarTech.com 8in 6 pin PCI Express Maitinimo Išplėtimo Kabelis yra patogus sprendimas, skirtas pratęsti jūsų jau egzistuojančio 6 pinų PCI-E maitinimo kabelio pasiekiamumą. Jis yra suprojektuotas tam, kad užtikrintų saugų ir patikimą ryšį tarp jūsų maitinimo šaltinio ir vaizdo plokštės, užtikrinant efektyvų maitinimą optimaliam našumui.

Šis išplėtimo kabelis turi 0.15m ilgio kabelį, leidžiantį lengvai manevruoti ir padėti vaizdo plokštę jūsų kompiuterio korpuso viduje. Antrosiosios pusės vyriškos PCI-E (6 pinų) jungtys saugiai įsikiša į jūsų maitinimo šaltinį, o antrosios pusės moteriškos PCI-E (6 pinų) jungtis jungiasi prie jūsų vaizdo plokštės.

Šis išplėtimo kabelis turi tik 21 g svorį, todėl yra lengvas ir lengvai valdomas. Juodos ir geltonos spalvų kombinacija suteikia jam švarią ir profesionalią išvaizdą. Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą ir patvarumą.

StarTech.com 8in 6 pin PCI Express Maitinimo Išplėtimo Kabelis yra esminis priedas kiekvienam, kuriam reikalinga išplėsti jų esamą maitinimo jungtį. Jis užtikrina patikimą ir saugų maitinimo perdavimą, leidžiantį optimizuoti jūsų vaizdo plokštės našumą. Užtikrinkite tinkamą maitinimo perdavimą su šiuo tvirtu ir efektyviu išplėtimo kabeliu.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Produkto spalva Juoda, Geltona
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
2 jungtis – vidinė ar išorinė Lizdinis
Jungtis 2 PCI-E (6-pin)
Jungtis 1 PCI-E (6-pin)
Kabelio ilgis 0,15 m
Svoris ir matmenys
Svoris 16 g
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 21 g
Pakuotės aukštis 12 mm
Pakuotės gylis 225 mm
Pakuotės plotis 125 mm
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080