StarTech.com LP4SATAFM12 vidinis maitinimo kabelis 0,3048 m

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: LP4SATAFM12

EAN: 0065030854511

StarTech.com 12 colių SATA į LP4 maitinimo laidas – F/M yra universalus vidaus maitinimo laidas, skirtas patogiam spalvotų įrenginių ryšiui su maitinimo šaltiniais užtikrinti. Šis laidas adapteris, turintis kompaktišką 12 colių ilgį, siūlo lankstumą ir lengvą naudojimąsi įvairių sistemos konfigūracijų atveju.

Sveriantis tik 16 gramų, su aukščiu 8 mm, pločiu 30 mm ir gylį 304,8 mm, šis maitinimo laido adapteris yra lengvas ir kompaktiškas, todėl puikiai tinka naudoti ribotoje erdvėje arba keliaujant.

Sertifikuotas pagal CE ir REACH standartus, šis laido adapteris atitinka būtinas saugumo nuostatas ir aplinkosaugos standartus. Jis pasižymi patvariu konstrukcija, užtikrinančia patikimą našumą ilgam naudojimui.

0,305 metro ilgio kabelis užtikrina pakankamą atstumą tarp įrenginių. Siūlomas daugybe spalvų, įskaitant juodą, raudoną, baltą ir geltoną, šis kabelis adapteris leidžia lengvai organizuoti ir atskirti prijungtus įrenginius.

StarTech.com 12 colių SATA į LP4 maitinimo laido adapteris – F/M turi vienoje pusėje SATA 15-pin jungiklį, o kitoje – Molex (4-pin) jungiklį. Abu jungikliai turi tiesią formą, todėl užtikrina patogius ir saugius ryšius. SATA 15-pin jungiklis yra vyriškos, o Molex (4-pin) jungiklis – moteriškos lyties, todėl puikiai tinka našiam derinimui su suderinamais įrenginiais.

21 gramų svoris, 225 mm gylis, 9 mm aukštis ir 125 mm plotis paketo užtikrina patogų transportavimą ir saugojimą.

Apibendrinant, StarTech.com 12 colių SATA į LP4 maitinimo laidas – F/M siūlo patikimą ir efektyvų spalvotų įrenginių ryšio su maitinimo šaltiniais sprendimą. Jo kompaktiškas dizainas, kelios spalvų parinktys ir tvirta konstrukcija padaro jį praktišku pasirinkimu bet kokiam sistemos sąrankos atvejui.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Sertifikavimas CE, REACH
Produkto spalva Juoda, Raudona, Balta, Geltona
2 jungties forma Tiesus
1 jungties forma Tiesus
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
2 jungtis – vidinė ar išorinė Lizdinis
Jungtis 2 Molex (4-pin)
Jungtis 1 SATA 15-pin
Kabelio ilgis 0,305 m
Techniniai duomenys
Tvarumo sertifikatai RoHS
Svoris ir matmenys
Svoris 16 g
Aukštis 8 mm
Ilgis 304,8 mm
Plotis 30 mm
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 21 g
Pakuotės aukštis 9 mm
Pakuotės gylis 225 mm
Pakuotės plotis 125 mm
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080