StarTech.com FAN4SPLIT12 vidinis maitinimo kabelis 0,31 m

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: FAN4SPLIT12

EAN: 0065030844598

StarTech.com 12in 4 Pin Fan Power Splitter Cable - F/M yra patikimas ir efektyvus vidinis maitinimo kabelis, kuris yra puikus pasirinkimas tiek kompiuterių entuziastams, tiek profesionalams. Šis kabelis yra 0,31 m ilgio ir idealiai tinka jungiant kelis ventiliatorius jūsų kompiuterio sistemoje. Kabelis yra pagamintas naudojant Molex (4-pin) jungtis, kurios yra gerai žinomos dėl savo patikimumo ir patvarumo. Vyras ir moteris jungčių suderinamumas užtikrina saugią ir stabilų ryšį.

Šis daugiaspalvė kabelis sveria tik 8 g ir yra lengvai montuojamas. Jį galima naudoti su įvairiomis kompiuterių sistemomis ir komponentais, įskaitant ventiliatorius, kietuosius diskus ir maitinimo blokus. Kabelis suteikia saugų ir efektyvų maitinimą jūsų kompiuterio svarbiems komponentams.

Produktas yra pakuočiamas saugioje ir kompaktiškoje pakuotėje, kuri užtikrina produkto saugumą transportuojant. Matmenys yra 125 mm x 225 mm x 14 mm, o pakuotės svoris yra 15 g.

Išvada: StarTech.com 12in 4 Pin Fan Power Splitter Cable - F/M yra aukštos kokybės vidinis maitinimo kabelis, kuris siūlo patikimą ir efektyvų ryšį tarp kompiuterio komponentų. Jis yra lengvas, lengvai instaliuojamas ir užtikrina stabilų ir saugų ryšį. Tai puikus papildymas bet kuriai kompiuterių sistemai ir idealiai tinka tiems, kurie turi prijungti kelis ventiliatorius.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Produkto spalva Multi spalvos
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
2 jungtis – vidinė ar išorinė Lizdinis
Jungtis 2 Molex (4-pin)
Jungtis 1 Molex (4-pin)
Kabelio ilgis 0,31 m
Svoris ir matmenys
Svoris 8 g
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 15 g
Pakuotės aukštis 14 mm
Pakuotės gylis 225 mm
Pakuotės plotis 125 mm
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080