StarTech.com EPS48ADAP vidinis maitinimo kabelis 0,152 m

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: EPS48ADAP

EAN: 0065030835435

Šis StarTech.com 6 colų 4 pinų į 8 pinų EPS maitinimo adapteris su LP4 - F/M yra aukštos kokybės vidinis maitinimo kabelis, skirtas suteikti nepriekaištingą ryšį tarp jūsų motininės plokštės ir maitinimo bloko. Šis kabelis turi 4-pinų ATX12V jungtį vienoje pusėje ir 8-pinų EPS jungtį su LP4 jungtimi kitoje pusėje, todėl jis yra suderinamas su įvairiais maitinimo blokais ir motininėmis plokštėmis.

Maitinimo adapterio kabelio ilgis yra 0.152 m, o tai leidžia sumažinti perteklinius kabelius ir pagerinti oro cirkuliaciją kompiuterio dėžėje. Taip pat kabelis yra suformuotas tiesioje formoje abiejose galuose, kad užtikrintų patogų prisijungimą be jokių jungčių apkrovų.

Šis maitinimo adapteris gamintas StarTech.com, vadovaujantis aukštos kokybės sprendimų kompiuterinės aprūpinimo srityje principais. Šis konkretus maitinimo kabelis yra CE ir REACH sertifikuotas, užtikrinantis, kad jis atitinka visas būtinas reguliavimo reikalavimus, naudojant elektroninius įrenginius.

Šis maitinimo adapteris yra įvairių spalvų, įskaitant balta spalvą, suteikiantis stilingą išvaizdą jūsų kompiuterių sistemai. Kabelio svoris yra 22 g, o pakuotės svoris - 27 g, matmenys - 125 mm x 225 mm x 12 mm (plotis, ilgis, aukštis). Taip pat turi Darniosios sistemos (DS) kodą 84733080, leidžiantį lengvai identifikuoti ir siųsti.

Iš esmės, šis StarTech.com 6 colų 4 pinų į 8 pinų EPS maitinimo adapteris su LP4 - F/M yra patikimas ir efektyvus sprendimas jūsų vidinių maitinimo prisijungimo poreikiams. Jo aukšta kokybė, suderinamumas ir sertifikavimas užtikrina, kad galite pasitikėti šiuo kabeliu, kad jis užtikrintų nuolatinę maitinimo grandinės pralaidumo srautą, teikiant svarbios įranga reikalingą energiją.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Sertifikavimas CE, REACH
Produkto spalva Įvairių spalvų, Balta
2 jungties forma Tiesus
1 jungties forma Tiesus
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
2 jungtis – vidinė ar išorinė Lizdinis
Jungtis 1 4-pin ATX12V
Kabelio ilgis 0,152 m
Techniniai duomenys
Tvarumo sertifikatai RoHS
Svoris ir matmenys
Svoris 22 g
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 27 g
Pakuotės aukštis 12 mm
Pakuotės gylis 225 mm
Pakuotės plotis 125 mm
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080