StarTech.com ATXP4EXT vidinis maitinimo kabelis 0,204 m

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: ATXP4EXT

EAN: 0033584243778

StarTech.com 8in ATX12V 4 Pin P4 CPU Power Extension Cable - M/F yra aukštos kokybės vidaus maitinimo kabelis, skirtas užtikrinti beproblemišką ryšį tarp jūsų ATX maitinimo šaltinio ir procesoriaus. Šis ilgio 0,204 m kabelis suteikia lankstumą, leidžiantį tinkamai išdėstyti jungtį su CPU maitinimu.

Kabelio galuose yra ATX (4-pin) jungtys, užtikrinančios suderinamumą su įvairiais ATX maitinimo šaltiniais ir procesoriais. Šis vyriškasis- moteriškasis dizainas leidžia lengvai įdiegti kabelį ir suteikia patikimą ryšį.

Svoris viso kabelio – tik 14 g, todėl jį lengva tvarkyti ir jis nepridaro nereikalingos apkrovos jūsų sistemai. Kompaktiškas dizainas padeda išlaikyti tvarkingą ir organizuotą kompiuterio konfigūraciją.

Kabelio išvaizda taip pat yra ypatinga – juoda spalva su baltomis ir geltonomis detalėmis. Toks spalvų derinys suteikia jūsų sistemai šiek tiek stiliaus, tuo pačiu išlaikant patrauklų išvaizdą.

StarTech.com 8in ATX12V 4 Pin P4 CPU Power Extension Cable - M/F taip pat atitinka griežtus pramonės standartus, įskaitant RoHS sertifikavimą, tai užtikrina, kad jis yra aplinkai draugiškas ir atitinka visus būtinus saugumo reikalavimus.

Kalbant apie pakuotę, šis kabelis yra pristatomas kompaktiškoje dėžutėje su matmenimis 125 mm x 225 mm x 15 mm. Pakuotės svoris, įskaitant kabelį ir visus palydovinius priedus, yra 19 g.

Su patikimu našumu, suderinamumu su ATX maitinimo šaltiniais ir procesoriais bei dėmesiu kokybei ir dizainui, StarTech.com 8in ATX12V 4 Pin P4 CPU Power Extension Cable - M/F yra puiki pasirinktis vartotojams, siekiantiems patobulinti savo kompiuterio maitinimo ryšį.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Sertifikavimas RoHS
Produkto spalva Juoda, Balta, Geltona
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
2 jungtis – vidinė ar išorinė Lizdinis
Jungtis 2 ATX (4-pin)
Jungtis 1 ATX (4-pin)
Kabelio ilgis 0,204 m
Svoris ir matmenys
Svoris 14 g
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 19 g
Pakuotės aukštis 15 mm
Pakuotės gylis 225 mm
Pakuotės plotis 125 mm
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080