StarTech.com 5m HD15 VGA kabelis VGA (D-Sub) Juoda

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: MXTMMHQ5M

EAN: 0065030847728

StarTech.com 5m Coax High Resolution Monitor VGA vaizdo kabelis yra būtinas priedas, skirtas prijungti jūsų monitorių prie kompiuterio ar nešiojamojo kompiuterio. Su 5 metro ilgio kabeliu jis suteikia pakankamą lankstumą jūsų sąrankai.

Turintis VGA (D-Sub) jungtis abejose pusėse, šis kabelis yra suderinamas su įvairiais įrenginiais. Jungtys yra padengtos nikeliu, užtikrinančiu optimalų signalo perdavimą ir korozijos atsparumą.

Šis VGA kabelis palaiko maksimalų sprendimą iki 1920 x 1200 pikselių, leidžiantį atkurti vaizdą aukštosios raiškos. Nesvarbu, ar žaidžiate žaidimus, žiūrite filmus ar dirbate su grafiniais uždaviniais, šis kabelis užtikrina aštrius ir aiškius vaizdus.

Kabelis yra suprojektuotas taip, kad perduotų video signalus aukštos raiškos be jokios praradimo ar iškraipymo. Šio koaksialinio konstrukcija užtikrina puikų apsaugą nuo elektromagnetinės trukdžių. Tai užtikrina patikimą ir stabilų ryšį, kad galėtumėte nepriekaištingai žiūrėti vaizdo įrašus.

Kalbant apie dizainą, šis VGA kabelis yra stilingas ir profesionalus juodos spalvos. Jis yra tvirtai pagamintas, kad išlaikytų kasdienio naudojimo sąlygas ir turi vyrų-į-vyrus jungtų konfigūraciją.

StarTech.com 5m Coax High Resolution Monitor VGA vaizdo kabelis remiasi gerai žinomu StarTech.com prekės ženklu, žinomu dėl savo patikimų ir aukštos kokybės produktų. Nesvarbu, ar kurdami namų biurą, ar atnaujindami darbo vietą, šis kabelis yra būtinas, siekiant nepertraukiamo ir aukštos kokybės vaizdo ryšio.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Jungties kontaktų dengimas Nikelis
Maksimali rezoliucija 1920 x 1200 pikseliai
Produkto spalva Juoda
2 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
Jungtis 2 VGA (D-Sub)
Jungtis 1 VGA (D-Sub)
Kabelio ilgis 5 m
Aplinkos sąlygos
Darbo santykinės drėgmės diapazonas 0 - 80 %
Sandėliavimo temperatūros norma (T-T) -20 - 80 °C
Darbo temperatūros diapazonas (TT) 0 - 60 °C
Svoris ir matmenys
Paketo svoris 564 g
Pakuotės aukštis 87 mm
Pakuotės gylis 220 mm
Pakuotės plotis 200 mm
Svoris 500 g
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080