Fellowes 532060

Gamintojas: Fellowes

Modelis: 5320604

EAN: 0043859522163

Fellowes A4 valymo ir neštuvėlių lakštai - 10-paketas yra nepakeičiamas, kad išlaikytumėte jūsų biuro įrangos švarą ir optimalų veikimą. Dizainuoti Fellowes, gerbiamoje šioje pramonėje prekinėje ženkle, šie lakštai priklauso valymo teršalų medijos produktų kategorijai.

Matuojant 303 mm aukščio, 215 mm pločio ir 1 mm gylį, šie lakštai užtikrina pakankamą paviršiaus plotą veiksmingam įvairių prietaisų valymui. Jų kompaktiškas dydis padaro juos lengvai tvarkomais ir saugomais, užtikrinant patogumą naudojant.

Fellowes A4 valymo ir neštuvėlių lakštai yra specialiai skirti pašalinti dulkes, purvą ir nešvarumus iš jautrų įrangą, tokios kaip spausdintuvai, skeneriai ir faksai. Su jų inovatyviu dizainu, jie veiksmingai sugauna ir pašalina daleles, užtikrinant išsamų ir efektyvų valymo procesą.

Pakete yra 10 lakštų, suteikiant pakankamai daug švaros reikmenų, kad išlaikytumėte jūsų biuro įrangos švarą ilgą laiką. Šie lakštai yra universalūs ir gali būti naudojami kelis kartus, pasižymintys puikiu kainos ir kokybės santykiu.

Nuolat naudodamiesi Fellowes A4 valymo ir neštuvėlių lakštais, galite pratęsti jūsų biuro įrangos tarnavimo laiką ir užtikrinti nuoseklų veikimą. Išlaikykite savo prietaisų švarą su šiais aukštos kokybės lakštais iš Fellowes.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €2.62 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

Fellowes 532060 €2.62

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Techniniai duomenys
Medžiaga Popierius
Produkto spalva Balta
Svoris ir matmenys
Aukštis 303 mm
Plotis 215 mm
Ilgis 1 mm