Samsung EP-DG930 USB kabelis 1,5 m USB 2.0 USB A USB C/Micro-USB B Balta

Gamintojas: Samsung

Modelis: EP-DG930DWEGWW

EAN: 5704174084358

Samsung EP-DG930 USB kabelis yra patikima ir efektyvi sprendimas visų jūsų įkrovimo ir duomenų perdavimo poreikiams. Kabelio ilgis yra 1,5 metrų, tad galite lengvai prijungti savo įrenginius be jokių apribojimų. Kabelis yra baltoje spalvoje, kuri puikiai tinka jūsų įrenginiams.

Kabelis sukurtas taip, kad viename gale būtų USB A jungtis, o kitame – USB C/Micro-USB B jungtis. Tai padaro jį suderinamą su plačiu įrenginių spektru, įskaitant išmaniuosius telefonus, planšetines kompiuterius, nešiojamus kompiuterius ir kitus į USB jungčią įrengtus prietaisus. Be to, kabelis palaiko USB 2.0, kuris užtikrina greitą ir patogų duomenų perdavimą.

Kabelio jungtys yra kištukinės/kištukinės, todėl jas lengva prijungti ir palaikyti stabilų ryšį. Kabelio jungtys yra tiesios, tai užtikrina saugų ir tvirtą ryšį. Tad jums nereikia nerimauti dėl atsitiktinio atjungimo naudojimo metu.

Samsung EP-DG930 USB kabelis yra lengvas, sveriantis tik 28,2 gramų, todėl jis yra patogus, portatyvus ir lengvai nešiojamas. Jūs galite jį atsinešti su savimi, kai keliaujate ir naudoti jį įkrauti savo įrenginius ar perkelti failus, kai esate ne namuose.

Galiausiai, kabelio DS kodas yra 84733080, tai padaro jį lengvai identifikuojamą ir sekančią logistikos sistemą. Bendrai, Samsung EP-DG930 USB kabelis yra puikus produktas, suteikiantis patogų duomenų perdavimą ir įkrovimą tarp jūsų įrenginių.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €13.90 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.proline.lv

www.proline.lv

Samsung EP-DG930 USB cable 1.5 m 2.0/3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) USB A USB C/Micro-USB B White €13.90

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Produkto spalva Balta
2 jungties forma Tiesus
1 jungties forma Tiesus
2 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
Jungties lytis Kištukinis / kištukinis
Jungtis 2 USB C/Micro-USB B
Jungtis 1 USB A
USB versija USB 2.0
Kabelio ilgis 1,5 m
Svoris ir matmenys
Svoris 28,2 g
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080