Belkin BoostCharge USB kabelis 1 m USB A USB C Balta

Gamintojas: Belkin

Modelis: CAB001BT1MWH

EAN: 0745883788491

Naujas Belkin BoostCharge USB kabelis yra praktiškas ir patogus sprendimas, siekiant greitai ir efektyviai perduoti duomenis ar įkrauti įrenginį. Šis 1 metrų ilgio kabelis yra balta spalva, todėl jis puikiai dera prie bet kokio interjero. Kabelis turi jungtis USB A ir USB C, todėl jį galima naudoti su įvairiomis įrenginio prievadų formomis.

Belkin BoostCharge USB kabelis turi tiesias ir kištukinius jungtis, todėl jį lengva prijungti ir atjungti. Kabelio „Plug and Play“ funkcija padeda jums lengvai ir greitai pradėti naudotis kabeliu be jokių papildomų pastangų. Produkto pakuotėje yra 1 kabelis.

Belkin BoostCharge USB kabelis yra patikimas ir kokybiškas produktas iš žinomo gamintojo Belkin, kuris garantuoja aukštą produkto veikimo kokybę. Šis kabelis yra tinkamas visiems žmonėms, kurie nori greitai ir patogiai perduoti duomenis ar įkrauti savo įrenginį. Praktiškas ir universalus Belkin BoostCharge USB kabelis yra patikimas pasirinkimas, kuris suteiks patogumą ir efektyvumą jūsų kasdienio naudojimo scenarijuose.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
„Plug and Play“ funkcija
Produkto spalva Balta
2 jungties forma Tiesus
1 jungties forma Tiesus
2 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
Jungtis 2 USB C
Jungtis 1 USB A
Kabelio ilgis 1 m
Pakuotės duomenys
Kiekis pakuotėje 1 vnt
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080