Belkin BOOST↑CHARGE PRO Flex USB kabelis 3 m USB 2.0 USB C Juoda

Gamintojas: Belkin

Modelis: CAB011BT3MBK

EAN: 0745883832798

Belkin BOOST↑CHARGE PRO Flex USB kabelis yra patikimas ir patogus būdas įkrauti ir prisijungti įvairius įrenginius. Šis 3 metrų ilgio kabelis yra sukurtas su USB C tipo jungtimi, todėl jis yra suderinamas su daugybe populiarių įrenginių, įskaitant Galaxy S20 serijos telefonus, Google Pixel 5, iPad Pro, MacBook Air ir daug kitų.

Kabelio tipas yra apvalusis kabelis, kuris yra lankstus ir atsparus įtempimui. Tai leidžia jums patogiai naudoti kabelį, nepriklausomai nuo to, kokia forma arba kampu jį reikės lenkti.

Belkin BOOST↑CHARGE PRO Flex USB kabelio viena jungtis yra kištukinio tipo USB C jungtis, o kita jungtis taip pat yra USB C. Šis kabelis palaiko USB 2.0 versiją, todėl užtikrina greitą duomenų perdavimą.

Jungčių formos yra tiesios, todėl kabelį galite lengvai prijungti prie įrenginių ir atblokuoti juos be didelių pastangų.

Kabelio dangos medžiaga yra silikonas, kuris suteikia papildomą patvarumą ir ilgaamžiškumą. Tai apsaugo kabelį nuo įtempimų ir sulaužymų, kartu suteikiant jam gražų išvaizdą.

Belkin BOOST↑CHARGE PRO Flex USB kabelis taip pat palaiko USB Power Delivery technologiją. Tai reiškia, kad jis gali suteikti efektyvią ir greitą įkrovą kompatibiliniams įrenginiams.

Kiekvienoje pakuotėje yra vienas Belkin BOOST↑CHARGE PRO Flex USB kabelis, todėl turėsite visą reikalingą įrangą norint įkrauti ir jungtis įvairioms elektronikos priemonėms.

Belkin, kaip gamintojas, įgavo patikimumą ir garsą kuriant aukštos kokybės elektronikos priemones. Tai dar vienas you there teiginys apie šio kabelio kokybę ir patikimumą.

Belkin BOOST↑CHARGE PRO Flex USB kabelis, ilgojo 3 metrų ilgio, USB C tipo jungčių ir USB 2.0 versijos, jums suteiks efektyvų ir patogų būdą įkrauti ir prisijungti įvairius įrenginius. Svarbiausia, tai, kad tai yra produktas, kurį galite pasitikėti.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €29.70 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.proline.lv

www.proline.lv

Belkin BOOST↑CHARGE PRO Flex USB cable 3 m USB 2.0 USB C Black €29.70
www.proline.lv

www.proline.lv

Belkin BOOST↑CHARGE PRO Flex USB cable 3 m USB 2.0 USB C Black €35.50

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Suderinami produktai Galaxy S20 Ultra Galaxy S20+ Galaxy S20 Galaxy Note 10+ Google Pixel 5 Google Pixel 4 iPad Pro (12.9") 4th Gen iPad Pro (12.9”) 3rd Gen iPad Pro (11.0") iPad Air 4 iPad mini 6th Gen Galaxy Z Fold 2 5G MacBook Air Galaxy S21 Ultra 5G Galaxy Note20 Ultra Galaxy S21+ 5G Galaxy S21 5G Galaxy Note20
Kabelio tipas Apvalusis kabelis
„USB Power Delivery“
Produkto spalva Juoda
Laido dangos medžiaga Silikonas
2 jungties forma Tiesus
1 jungties forma Tiesus
2 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
Jungtis 2 USB C
Jungtis 1 USB C
USB versija USB 2.0
Kabelio ilgis 3 m
Techniniai duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080
Pakuotės duomenys
Kiekis pakuotėje 1 vnt