Belkin BOOST CHARGE USB kabelis 1 m USB A USB C/Micro-USB B/Lightning Juoda

Gamintojas: Belkin

Modelis: CAC001BT1MBK

EAN: 0745883799640

Belkin BOOST CHARGE USB kabelis 1 m USB A USB C/Micro-USB B/Lightning Juodas yra aukštos kokybės kabelis, leidžiantis greitai įkrauti ir lengvai sinchronizuoti įrenginį. Ilgis 1 metras užtikrina patogų įrenginio naudojimą tuo metu, kai jis kroviasi ar sinchronizuojasi. Kabelis tinka įvairiems įrenginiams, įskaitant iPad Pro (12,9in.) 2-osios kartos, iPad Pro (10,5"), iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus ir iPhone 8.

Kabelyje yra USB A jungtis ir įvairiaverčių USB-C, Micro-USB B ir Lightning jungtis kitoje kabelio pusėje, palengvinanti prijungimą prie skirtingų įrenginių. Tiesūs jungčių formatai suteikia patogumą, leidžiant prijungti kabelį be pastangų.

Belkin BOOST CHARGE USB kabelis yra klasikinės juodos spalvos ir sertifikuotas su MFi, užtikrinantis geriausią suderinamumą ir našumą jūsų įrenginiui. Kabelis taip pat yra lengvas, patogu supakuoti ir transportuoti, pakuočių kiekis yra po 1.

Be to, Belkin BOOST CHARGE USB kabelis pasižymi aukšta kokybe ir gali atlaikyti didelę naštą ir dėvėjimą, kaip rodo Harmonizuotos sistemos (HS) kodas 84733080.

Išvada, šis USB kabelis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško patikimo, aukštos kokybės kabelio, kuris gali tarnauti ilgą laiką. Nesvarbu, ar kroviate savo įrenginį, ar sinchronizuojate duomenis, Belkin BOOST CHARGE USB kabelis užtikrina sklandų jūsų patiriamą naudojimo procesą.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €24.10 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.proline.lv

www.proline.lv

Belkin BOOST CHARGE USB cable 1 m USB A USB C/Micro-USB B/Lightning Black €24.10
datatronic.fi

datatronic.fi

Belkin BOOST CHARGE USB-kaapeli 1 m USB A USB C/Micro-USB B/Lightning Musta €31.90

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Suderinami produktai iPad Pro (12.9") 2nd gen, iPad Pro (10.5"), iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8
Sertifikavimas MFi
Produkto spalva Juoda
2 jungties forma Tiesus
1 jungties forma Tiesus
Jungtis 2 USB C/Micro-USB B/Lightning
Jungtis 1 USB A
Kabelio ilgis 1 m
Techniniai duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080
Pakuotės duomenys
Kiekis pakuotėje 1 vnt