Silicon Power Firma F80 USB atmintukas 16 GB USB A tipo 2.0 Titanas

Gamintojas: Silicon Power

Modelis: SP016GBUF2F80V1S

EAN: 0886576008165

Silicon Power Firma F80 USB atmintukas yra patikimas ir kompaktiškas saugojimo sprendimas, kuris siūlo greitas duomenų perdavimo greičius ir didelę talpą tvirtame ir elegantiškame įpakuotėje. Su 16 GB talpa, galite saugiai laikyti ir pernešti visus svarbius failus ir dokumentus nesijaudindami.

Šis USB atmintukas, su be dangtelio dizainu, eliminuoja poreikį turėti atskirą dangtelį, todėl jį naudoti yra patogu ir mažiau tikėtina, kad jį galima pamiršti. Jo lengvas ir kompaktiškas dizainas daro jį lengvai nešiojamą kišenėje ar ant raktų grandinių.

Pagamintas iš aukštos kokybės cinkuoto plieno, šis USB atmintukas pasižymi apsaugos savybėmis, tokiais kaip dulkėms atsparumas, vibracijos atsparumas ir sandarumas. Jis taip pat turi pakabinimo žiedo savybę, leidžiančią jį pritvirtinti prie raktų ar kitų daiktų, kad būtų lengviau pasiekti.

Šis USB atmintukas, turintis USB tipo A 2.0 sąsają, užtikrina greitą perdavimo greitį iki 480 Mbps. Jis taip pat suderinamas su įvairiomis operacinėmis sistemomis, įskaitant „Windows“, „Mac“ ir „Linux“, todėl yra universalus ir patogus sprendimas daugeliui įrenginių ir vartotojų.

Su Silicon Power Firma F80 USB atmintuku galite saugiai laikyti savo svarbius failus ir dokumentus, dėka jo 256 bitų AES šifravimo funkcijos. Ir su CE/FCC/BSMI/Green dot/WEEE/RoHS/KCC sertifikatu galite būti tikri, kad jis praeina griežtą patikrinimą ir atitinka aukštus kokybės ir saugumo standartus.

Šis USB atmintukas taip pat yra stilingo titano spalvos, kuris tinka bet kokiai profesionaliai ar asmeninei naudai. Dėl jo aukštos našumo savybių ir patvarumo, Silicon Power Firma F80 USB atmintukas yra vienas geriausių saugojimo variantų, kuris tinkamas bet kam, kam svarbi greitis ir patikimumas.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €3.91 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
osiriss.lv

osiriss.lv

Silicon Power SP016GBUF2F80V1S €3.91

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Saugumas
Apsaugos algoritmų palaikymas 256-bit AES
Apsauginis slaptažodis
PIN kodu apsaugota prieiga
Pirštų antspaudų skaitytuvas
Veikimo charakteristikos
Palaikoma operacinė sistema „Linux“
Palaikomos MAC operacinės sistemos Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.3 Panther, „Mac OS X 10.4 Tiger“, „Mac OS X 10.5 Leopard“, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Palaikomos „Windows“ operacinės sistemos Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Mac suderinamumas
USB versija 2.0
Įrenginio sąsaja USB A tipo
Pajėgumas 16 GB
Konstrukcija
Sertifikavimas CE/FCC/BSMI/Green dot/WEEE/RoHS/KCC
Pakabinimo žiedas
Apsaugos ypatybės Atsparus dulkėms, Atsparus vibracijai, Atsparus vandeniui
Korpuso medžiaga Cinkuotas plienas
Produkto spalva Titanas
Forma Be dangtelio
Aplinkos sąlygos
Darbo temperatūros diapazonas (TT) 0 - 70 °C
Svoris ir matmenys
Svoris 5,9 g
Aukštis 4,5 mm
Ilgis 44 mm
Plotis 18 mm
Pakuotės turinys
Kiekis pakuotėje 1 vnt