Sandberg UV Sterilizer Box 7'' USB

Gamintojas: Sandberg

Modelis: 470-30

EAN: 5705730470301

Pristatome Sandberg UV sterilizatorių dėklą 7'' USB, kuris yra esminis įrankis saugiai ir efektyviai valyti kasdien naudojamas daiktus. Šis ultravioletinis sterilizatorius yra sukurtas siekiant suteikti patogumą ir paprastumą žmonėms, kuriems rūpi asmeninė higiena.

Viena iš daugelio šio produkto savybių yra jo mažas svoris, vos 399 gramai, kuris leidžia lengvai nešioti ir naudoti sterilizatorių bet kurioje patalpoje ar net kelionėje. Su 50 mm aukščio, 277 mm ploties ir 125 mm gylio parametrais, šis sterilizatorius telpa į bet kokį darbo ar namų interjerą.

Šis Sandberg UV sterilizatorių dėklas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori rūpintis savo sveikata. Naudojant ultravioletinę technologiją, jis naikina bakterijas ir kitus kenksmingus mikroorganizmus tiesioginiame sąlyčio taške, saugodamas jus nuo neigiamų poveikių.

Jis turi praktišką dydį, kuris leidžia jums patogiai įdėti į šį dėklą įvairius daiktus, tokius kaip mobiliuosius telefonus, klaviatūras, ausines ir kitus kasdien naudojamus objektus. Suteikdami jiems ultravioletinę sterilizaciją, galite būti tikri, kad jie yra išvalyti nuo mikrobų ir bakterijų.

Sandberg UV sterilizatorių dėklas 7'' USB yra praktiškas ir efektyvus būdas palaikyti asmeninę higieną. Užtikrinamas optimalus sterilumo lygis, kuris padeda sumažinti galimybę susirgti arba perduoti ligas. Šis produktas atitinka aukštus Sandberg kokybės standartus ir yra patogus naudoti kiekvienam, kuris nori pasirūpinti savo sveikata ir gerovė.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €3.86 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
baitukas.lt

baitukas.lt

Sandberg – UV Sterilizer Box 7” USB €3.86

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Ultravioletinių (UV) bangų ilgis 280 nm
Produkto spalva Balta
Energijos valdymas
Maitinimo šaltinio tipas USB
Svoris ir matmenys
Svoris 399 g
Aukštis 50 mm
Ilgis 125 mm
Plotis 277 mm
Pakuotės turinys
USB kabelio ilgis 0,8 m