Canon C-EXV51 tonerio kasetė Originalus Geltona

Gamintojas: Canon

Modelis: 0487C002

EAN: 4549292053807

Canon C-EXV51 tonerio kasetė Original Geltona yra aukštos kokybės produktas, pagamintas iš Canon, gerai žinomo spausdintuvų gamintojo. Ši tonerio kasetė yra specialiai sukurtas naudoti kartu su IR-C55XX spausdintuvais ir pasižymi puikiu spausdinimo kokybe, atitinkančia netgi labiausiai reiklių vartotojų lūkesčius.

Tonerio kasetė yra originalio tipo ir suderinama su „Canon“ spausdintuvais, užtikrinanti stabilų ir ilgaamžišką spausdinimo veikimą. Dėka jos 26000 spalvotų puslapių ypatybių, ji tinkamai patenkina asmenų ir organizacijų, turinčių didelio tiražo spausdinimo poreikių.

Geltona spausdinimo spalva siūlo ryškią ir tiksliai atitikimo spalvų reprezentaciją, padedančią grafiką ir paveikslus paversti realybe. Lazerinės spaudos technologija užtikrina aštrų ir aiškų teksto kokybę, padedantį gaminti profesionaliai kokybiškus dokumentus.

Canon C-EXV51 tonerio kasetė Original Geltona yra lengvai įrengiama, užtikrinanti sklandų ir beprobleminį spausdinimo veikimą. Pakuotės tipas yra lengvas, todėl jį patogu transportuoti ir saugoti.

Sumažinant pradinius spausdinimo kaštus, ši Canon kasetė yra puikus pasirinkimas asmenims ir organizacijoms, ieškančioms aukštos kokybės ir efektyvių tonerio kasetėms savo spausdinimo poreikiams įvykdyti. Tai patikimas ir universalus produktas, garantuojantis nuoseklų ir kokybišką spausdinimo veikimą, todėl jis yra verta investicija bet kokiam spaudos darbui.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €147.15 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

Canon C-EXV51 dažų kasetė, originali geltona €147.15

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Spalvoto tonerio puslapių skaičius 26000 puslapiai
Suderinamumas IR-C55XX
Modelio suderinamumas Canon
Spausdinimo spalvos Geltona
Tipas Original
Svoris ir matmenys
Pakuotės tipas „Box“
Kitos savybės
Spausdinimo technologija Laser printing