Canon 055H tonerio kasetė 1 vnt Originalus Rausvai raudona

Gamintojas: Canon

Modelis: 3018C002

EAN: 4549292124767

Canon 055H tonerio kasetė, skirta Canon spausdintuvams, yra originali magentos spalvos produktas, kuris bus ideali sprendimas i-SENSYS MF740 modeliui ir kitoms suderinamoms spausdintuvų sistemoms. Ši kasetė gali spausdinti apie 5900 puslapių, užtikrinant didelę išnaudojimo našumą ir optimaliai atitinkant verslo spausdinimo poreikius.

Kasetė yra XL dydžio (didelės išeigos) ir gali efektyviai sumažinti bendrą spausdinimo sąnaudų kainą. Šiai kasetei būdinga lazerinio spausdinimo technologija, užtikrinanti aukštos kokybės, aiškius ir išskirtinius dokumentus bei grafinę produkciją. Tai leidžia ne tik gauti nematomą tekstą, bet ir dinamišką vaizdą, bus gera sprendimo alternatyva įmonių poreikiams.

Patikimą ir stabilų rezultatą garantuoja aukštos kokybės komponentai, kurie yra idealiai pritaikyti Canon spausdintuvams, suteikdami patogumą ir nevaržomą techninį priežiūrą. Canon 055H tonerio kasetė yra pagaminta atsižvelgiant į tarptautinius standartus, todėl ji yra ne tik patikima ir saugi spausdinimo priemonė, bet ir netiesiogiai atspindi švelnumą aplinkai.

Kasetė yra pakuotėje viena, o HS kodas yra 84439990, užtikrinantis nepriekaištingą tarptautinę suderinamumą ir standartus. Esant didelio spausdinimo reikalavimams, Canon 055H tonerio kasetė yra patikima ir ilgalaikė investicija į efektyvų spaudos sprendimą.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €165.50 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.proline.lv

www.proline.lv

Canon 055H Original Magenta 1 pc(s) €165.50

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Spalvoto tonerio puslapių skaičius 5900 puslapiai
Rašalo kasetės tipas Didelė (XL) išeiga
Kiekis pakuotėje 1 vnt
Suderinamumas i-SENSYS MF740
Modelio suderinamumas Canon
Spausdinimo spalvos Rausvai raudona
Tipas Original
Techniniai duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84439990
Kitos savybės
Spausdinimo technologija Laser printing