Intellinet Cat5e UTP tinklo kabelis Juoda 10 m U/UTP (UTP)

Gamintojas: Intellinet

Modelis: 345378

EAN: 0766623345378

Intellinet Cat5e UTP tinklo kabelis Juoda 10 m U/UTP (UTP) yra aukštos kokybės tinklo kabelis, kuris tinkamas sklandžiam interneto ryšiui. Šis kabelis yra gaminamas Intellinet, kuris yra patikimas gamintojas tinklo įrangos. Tai patvirtina EIA/TIA sertifikavimas, užtikrinantis kabelio aukštą kokybę ir geras perdavimo savybes.

Kabelio ilgis yra 10 metrų, todėl jis yra pakankamai ilgas, kad galėtumėte prijungti įrenginius ir internetą netoliese. Produktas yra juodos spalvos, todėl puikiai tinka bet kuriam interjerui.

Šis kabelis turi RJ-45 jungtis abejose galuose, kurios leidžia jums prijungti jį prie įvairių tinklo įrenginių ar maršrutizatorių. Jungčių kontaktai yra padengti auksu, užtikrinantys gerą signalo perdavimą ir mažą triukšmo lygį.

Dangos medžiaga yra polivinilo chloridas (PVC), kuri yra patvari ir atspari mechaniniams pažeidimams. Taip pat kabelis atitinka Cat5e laidų standartą, kuris užtikrina geresnį duomenų perdavimo greitį ir mažiau klaidų.

Tinklo kabelis yra U/UTP (UTP) ekranavimas, kuris padeda mažinti triukšmą ir užtikrina patikimą ryšį. Kabelio konduktoriaus medžiaga yra variu plakiruotas aliuminis (CCA), kuris užtikrina geresnį laidų gnybtą.

Šis tinklo kabelis taip pat turi „Snagless“ kabelio apvalkalą, kuris padeda apsaugoti jungtis nuo pažeidimų ir užtempimų. Tam tik laikui šis kabelis turi DS kodą 84733080.

Viename pakete yra 1 vnt šio Intellinet Cat5e UTP tinklo kabelio. Tai yra patikimas ir patogus pasirinkimas, jei jums reikia kokybiško tinklo kabelio, kuris užtikrintų stabilų interneto ryšį.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €4.52 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
25n.de

25n.de

Intellinet Network Patch Cable, Cat5e, 10m, Black, CCA, U/UTP, PVC, RJ45, Gold Plated Contacts, Snagless, Booted, Polybag - Patch-Kabel - RJ-45 (M) | Intellinet | 345378 | 0766623345378 €4.52
www.proline.lv

www.proline.lv

Intellinet Network Patch Cable, Cat5e, 10m, Black, CCA (Copper Clad Aluminium), U/UTP (cable unshielded/twisted pair unshielded), PVC, RJ45 Male to RJ45 Male, Gold Plated Contacts, Snagless, Booted €11.00

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Sertifikavimas EIA/TIA
„Snagless“ kabelio apvalkalas
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080
Dažnis 350 MHz
Konduktoriaus medžiaga Variu plakiruotas aliuminis (CCA)
Dangos medžiaga Polivinilo chloridas (PVC)
Jungties kontaktų dengimas Auksas
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
2 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
Jungtis 2 RJ-45
Jungtis 1 RJ-45
Produkto spalva Juoda
Laido ekranavimas U/UTP (UTP)
Laido standartas Cat5e
Kabelio ilgis 10 m
Svoris ir matmenys
Svoris 220 g
Pakuotės duomenys
Kiekis pakuotėje 1 vnt