Intellinet 2m Cat6 SFTP tinklo kabelis Pilka S/FTP (S-STP)

Gamintojas: Intellinet

Modelis: 733243

EAN: 0766623733243

Intellinet 2m Cat6 SFTP tinklo kabelis Pilka S/FTP (S-STP) yra aukštos kokybės tinklo kabelis, pagamintas Intellinet, žinomo kokybiškų tinklo produktų gamintojo. Šis tinklo kabelis yra tam, kad užtikrintų patikimus ir stabilius tinklo ryšius.

Kabelio ilgis yra 2 metrai, todėl jis yra pakankamai ilgas, kad galėtumėte patogiai palaikyti ryšį tarp jūsų prietaisų. Kabelis yra pilkos spalvos, idealiai derantis prie įvairių interjero dizaino sprendimų.

Šis kabelis turi RJ-45 tipo jungtis, kurios užtikrina stabilų ir greitą duomenų perdavimą. Jungtys yra kietos ir patvarios, užtikrinančios ilgalaikį ryšio stabilumą. Be to, jungčių kontaktai yra padengti aukso sluoksniu, kuris naudojamas dėl jo aukštos elektros laidumo savybių.

Tinklo kabelis taip pat turi S/FTP (S-STP) laidinimo ekranavimą, kuris padidina elektromagnetinės interferencijos slopinimo lygį. Tai leidžia užtikrinti dar didesnį tinklo ryšio patikimumą be trikdžių. Tai ypač naudinga, kai dirbate su kritiniais ar jautriais duomenimis.

Kabelis pagamintas iš vario konduktoriaus medžiagos, kuri užtikrina aukštą signalo kokybę ir patvarumą. Be to, kabelio apvalkalas yra "snagless" tipo, tai reiškia, jog jį galima lengvai ir patogiai įkišti ir ištraukti iš įvairių prietaisų, taip nekenkiant kabelio sandarinei dalelei.

Intellinet 2m Cat6 SFTP tinklo kabelis Pilka S/FTP (S-STP) atitinka EIA/TIA 568B sertifikavimo standartą, tai užtikrina, kad jūs gaunate aukščiausio lygio kokybės produktą. Šis tinklo kabelis taip pat turi dažnį iki 350 MHz, kuris leidžia perduoti didesnį duomenų kiekį per trumpesnį laiko tarpą.

Tai yra aukštos kokybės tinklo kabelis, skirtas tiems, kurie vertina patikimumą ir aukščiausią signalo kokybę savo tinklo ryšiui. Pasitikėkite Intellinet produktų kokybe ir pasirinkite šį tinklo kabelį, kad būtumėte užtikrinti stabilumą ir patikimumą savo tinklo ryšiui.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €4.02 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
25n.de

25n.de

Intellinet Network Patch Cable, Cat6, 2m, Grey, Copper, S/FTP, LSOH / LSZH, PVC, RJ45, Gold Plated Contacts, Snagless, Booted, Polybag - Patch-Kabel - RJ-45 (M) | Intellinet | 733243 | 0766623733243 €4.02
www.proline.lv

www.proline.lv

Intellinet Network Patch Cable, Cat6, 2m, Grey, S/FTP, LSOH / LSZH, Gold Plated Contacts, Snagless, Booted €18.20

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Sertifikavimas EIA/TIA 568B
„Snagless“ kabelio apvalkalas
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080
Dažnis 350 MHz
AWG laido dydis 28/7
Konduktoriaus medžiaga Varis
Konduktoriaus tipas Suvyta
Dangos medžiaga Nerūkstanti, be halogeno (LSZH)
Jungties ekranavimo medžiaga Aliuminis
Jungties ekranavimas
Jungties kontaktų dengimas Auksas
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
2 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
Jungtis 2 RJ-45
Jungtis 1 RJ-45
Produkto spalva Pilka
Laido ekranavimas S/FTP (S-STP)
Laido standartas Cat6
Kabelio ilgis 2 m
Pakuotės duomenys
Kiekis pakuotėje 1 vnt