Philips Norelco OneBlade OneBlade QP610/50 Keičiamas peiliukas

Gamintojas: Philips

Modelis: QP610/50

EAN: 8710103831594

Philips Norelco OneBlade 1 x blade for body Body Kit yra sveikinimas kiekvienam vyrui, kuris reikalauja efektyvaus ir patenkinančio skutimosi patirčių. Šis rinkinys apima vieną atsarginę meną, kuri tinka plačiai pasirinktoms Philips OneBlade modeliams. Menas pagamintas iš nerūdijančio plieno ir yra žalsvos spalvos, kuri prideda šiuolaikiškumo jūsų grožio priežiūros rutinai.

Philips Norelco OneBlade 1 x blade for body Body Kit užtikrina sklandų ir komfortišką skutimąsi dėl jo suderinamumo su OneBlade (QP25xx), OneBlade (QP26xx), OneBlade Pro (QP65xx) ir OneBlade Pro (QP66xx) modeliais. Tai užtikrina, kad turite tobulo pakeitimo meną, kuris tinka jūsų turimam OneBlade modeliui.

Kompaktiškas dydis ir lengvas dizainas padaro Philips Norelco OneBlade 1 x blade for body Body Kit puikiu pasirinkimu dažniams keliautojams. Jis lengvai telpa į kosmetinę rankinę ir leidžia išlaikyti savo grožio priežiūros rutiną kelionėje. Philips Norelco OneBlade 1 x blade for body Body Kit yra patikimas ir efektyvus sprendimas jūsų kasdieniams ar periodiniams grožio priežiūros poreikiams.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €17.25 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.tet.lv

www.tet.lv

Philips OneBlade Ķermeņa kopšanas komplekts QP610/50 €17.25

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Suderinamumas OneBlade
Pridėtų atsarginių menčių skaičius 1
Produkto spalva Gelsvai žalsva spalva, Nerūdijančiojo plieno