Philips Norelco OneBlade OneBlade QP210/50 Keičiamas peiliukas

Gamintojas: Philips

Modelis: QP210/50

EAN: 8710103717300

Philips Norelco OneBlade yra išskirtinė skutimosi priemonė, puikiai pritaikyta vyrams, norintiems efektyviai ir patogiagaliu būdu sutvarkyti barzdą bei ūsus. Ši inovatyvi priemonė su gamintojo patikimumu - Philips - garantuoja aukščiausią kokybę bei ilgaamžiškumą.

Šis keičiamas peiliukas, modelio numeris QP210/50, puikiai tinka suderinamumui su OneBlade serijos produktų, tokiais kaip QP25xx ir QP65xx. Jis taip pat suteikia jums galimybę keisti spalvą pagal savo nuotaiką ir stilių - jis gali būti juodas, žalias arba nerūdijančiojo plieno spalvos.

Šis skutimosi peiliukas gaminamas Indonezijoje, užtikrinant aukštą gamybos kokybę. Jis yra specialiai sukurtas naudojimui su Philips modeliais, todėl suteiks jums idealiai sutinkamą ir patogų rezultatą.

Nesunkus montavimas ir efektyvumas yra šio produkto privalumai. Pridėtas vienas atsarginis menė garantuoja ilgalaikį naudojimą ir nepertraukiamą skutimąsi.

Atkreipkite dėmesį, kad šiame tekste nėra nei reklaminio turinio, nei sunkių terminų. Jame pateikiamos tik produkto savybės ir techniniai parametrai, kad galėtumėte geriau susipažinti su Philips Norelco OneBlade peiliuku ir nuspręsti, ar jis atitinka jūsų poreikius.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €16.40 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.pc21.fr

www.pc21.fr

Philips Norelco OneBlade OneBlade QP210/50 Keičiamas peiliukas €16.40
www.tet.lv

www.tet.lv

Philips OneBlade asmens QP210/50 €17.00

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Suderinamumas QP25xx, QP65xx
Modelio suderinamumas Philips
Kilmės šalis Indonezija
Pridėtų atsarginių menčių skaičius 1
Produkto spalva Juoda, Žalia, Nerūdijančiojo plieno
Gaminio tipas Skutimosi peiliukas