Philips SpeedPro FC6722/01 siurblys-šluota / elektrinė šluota Baterija Sausa Cikloninis Bemaišis 0,4 L Juoda

Gamintojas: Philips

Modelis: FC6722/01

EAN: 8710103886785

Philips SpeedPro FC6722/01 siurblys-šluota / elektrinė šluota Bemaišis 0,4 L Juoda siūlo patogų ir efektyvų būdą valyti jūsų namus. Šis siurblys-šluota yra galingas ir lengvas, sveriantis tik 2,43 kg. Tai padaro valymą lengvesniu ir mažiau varginančiu procesu.

Šio siurblio-šluotos baterija veikia su Ličio-jonų (Li-Ion) technologija, o įkrovimo laikas yra tik 5 valandos. Po pilno įkrovimo, jūs galėsite naudotis siurbliu-šluota iki 30 minučių. Tai suteikia pakankamai laiko valyti jūsų namus be jokių pertraukų.

Produktas yra aprūpintas kintamosios srovės adapteriu ir plyšių įrankiu, kad būtų patogu naudoti ir lengvai valyti sunkiai pasiekiamus plotus. Be to, siurblys-šluota yra kompaktiškas ir galite lengvai jį montuoti ant sienos, taip sutaupant vietą.

Dulkių talpos tipas yra bemaišis, leidžiantis jums valyti ilgesnį laiką be nuolatinio talpyklos ištuštinimo. Tai taip pat padeda sumažinti valymo laiką. Siurblys-šluota taip pat turi sulankstomą rankeną, leidžiančią lengvai pasiekti sunkiai pasiekiamus plotus ir patogiai valyti juos.

Kai kalbame apie našumą, šis Philips SpeedPro siurblys-šluota užtikrina oro srautą iki 800 L/s ir turi dulkių kiekį 0,4 L. Tai reiškia, kad jis gali efektyviai ir greitai surinkti dulkes ir purvą.

Be to, šis siurblys-šluota yra gana tylus, su garso lygiu tik 80 dB, tad jūs galėsite mėgautis ramiai ir tyliu valymu. Jis taip pat turi ciklinį dulkių siurblio oro filtravimą, kuris padeda išlaikyti švarą orą.

Siurblys-šluota taip pat turi kitas patogias funkcijas, tokias kaip 1 metro ilgio laidas, on/off mygtukas, elektroninė galios kontrolė, plaukiamas filtras ir gumos ratai, užtikrinantys lengvą judėjimą ir maksimalų valymo efektyvumą.

Philips SpeedPro FC6722/01 siurblys-šluota / elektrinė šluota Bemaišis 0,4 L Juoda yra patikimas ir efektyvus valymo įrenginys, kuris padės jums lengvai ir greitai valyti jūsų namus.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €143.25 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
baitukas.lt

baitukas.lt

Philips – SpeedPro FC6722/01 – Wireless Vacuum Cleaner €143.25

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ergonomija
On/off mygtukas
Galios kontrolė Elektroninis
Plaunamas filtras
Laido ilgis 1 m
Savybės
Ratų medžiaga Guma
Veikimo charakteristikos
Didžiausias oro srautas 800 l/min
Garso lygis 80 dB
Dulkių siurblio oro filtravimas Cikloninis
Valymo tipas Sausa
Konstrukcija
Sulankstoma rankena
Montuojamas ant sienos
Oro srautas 800 L/s
Dulkių siurblys nuimama rankena
Dulkių kiekis 0,4 L
Produkto spalva Juoda
Dulkių talpos tipas Bemaišis
Energijos valdymas
Įkrovimo laikas 5 h
Trukmė 30 min
Baterijos įtampa 18 V
Baterijos technologija Ličio-jonų (Li-Ion)
Maitinimo šaltinis Baterija
Svoris ir matmenys
Svoris 2,43 kg
Pakuotės turinys
Kintamosios srovės adapteris
Plyšių įrankis