Bosch BBZ16GALL siurblio priedas / reikmuo Cilindrinis dulkių siurblys Dulkių maišas

Gamintojas: Bosch

Modelis: BBZ16GALL

EAN: 4242005076581

Bosch BBZ16GALL yra aukštos kokybės dulkių siurblio priedas, skirtas valyti cilindrinio tipo dulkių siurbliu. Šis dulkių maišas pagamintas iš patvarios medžiagos, kuri yra atspari plyšimams ir nusidėvėjimui, o tai užtikrina ilgalaikį naudojimą. Maiše yra galimybė laikyti net iki 16 dulkių maišų vienu metu.

Bosch BBZ16GALL tinka daugeliui cilindrinio tipo dulkių siurblių ir užtikrina puikų valymo efektyvumą. Dulkių maišas lengvai įsistato ir keičiamas, todėl jis yra paprastas ir efektyvus sprendimas Jūsų grindų valymui.

Dulkių maišas yra supakuotas nedideliame ir lengvame pakuotės dėžutėje, kurią lengva laikyti. Pakuotės matmenys yra 165 mm x 285 mm x 240 mm, dėl ko ji lengvai telpa į bet kokią laikymo vietą. Pakuotės svoris yra 840 g, įskaitant 16 dulkių maišų.

Bosch BBZ16GALL dulkių maišas yra patogus ir paprastas naudoti: jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, o jo bendras svoris yra 690 g. Produktas yra balta spalva, todėl lengva pastebėti, kai jis reikia pakeisti. Dulkių maišelis yra lengvai transportuojamas dėl savo kompaktiško dydžio ir lengvo dizaino.

Apibendrinant, Bosch BBZ16GALL yra puikus dulkių siurblio priedas, kurio pagalba galima išlaikyti namus švarius ir sveikus. Tai patikimas sprendimas dulkių, purvo ir kitų dalelių surinkimui, ir jis yra pastatytas ilgam naudojimui. Jei ieškote aukštos kokybės dulkių maišo Jūsų cilindriniam dulkių siurbliui, Bosch BBZ16GALL verta apsvarstyti.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €36.85 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

Bosch dulkių siurblio dulkių maišelis BBZ16GALL Maišelių skaičius 16 vnt/dėžutė, Visiems Bosch dulkių siurbliams €36.85

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Modelio suderinamumas Bosch
Produkto spalva Balta
Gaminio tipas Dulkių maišas
Tinka dulkių siurblio tipui Cilindrinis dulkių siurblys
Svoris ir matmenys
Svoris 690 g
Pakuotės duomenys
Pakuotės tipas „Box“
Paketo svoris 840 g
Pakuotės aukštis 240 mm
Pakuotės gylis 285 mm
Pakuotės plotis 165 mm
Pakuotės turinys
Dulkių maišelių skaičius 16 vnt
Kiekis pakuotėje 16 vnt