StarTech.com MXT1003MBK serijinis kabelis Juoda 3 m DB-9

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: MXT1003MBK

EAN: 0065030849012

StarTech.com 3m juodas tiesus DB9 RS232 serialinis kabelis - M/M yra aukštos kokybės kabelis, skirtas prijungti serialinius įrenginius. Jo 3 metrų ilgis suteikia lankstumą ir patogumą, kai prijungiama įrenginiai yra nutolę vienas nuo kito.

Šis serialinis kabelis turi švelnios juodos spalvos, kuri puikiai dera su bet kokia aplinka. Jis yra projektuotas su DB-9 jungtimis abejose galose, užtikrinančiomis saugų ir patikimą ryšį. Jungčių kontaktai yra padengti nikeliu, užtikrinantys puikų laidumo ir ilgaamžiškumą.

Pats kabelis pagamintas iš polivinilchlorido (PVC) apvalkalo medžiagos, kuri apsaugo nuo mechaninio skausmo. Jis turi 28 AWG laidininko skersmuo, užtikrinantį optimalų signalo perdavimą. Aliumininis mio folijos ekranas pagerina kabelio veikimą, sumažindamas elektromagnetinį trukdymą.

Turintį vienoje pusėje vyrišką jungtį ir kitoje pusėje moterišką jungtį, šis kabelis leidžia paprastai prijungti įrenginius skirtingose lyties. Jis idealiai tinka taikymams, tokiems kaip kompiuterio prijungimas prie serialinio spausdintuvo, modemo ar kitų suderinamų įrenginių.

Šis serialinis kabelis atitinka įvairias sertifikacijas, įskaitant CE, REACH ir RoHS, garantuojantis jo atitiktį pramonės standartams. Tai patikimas ir ilgaamžis sprendimas jūsų serialinei prijungimo poreikiams.

Į paketą įeina vienas 3 m juodas tiesus DB9 RS232 serialinis kabelis. Jis sveria 154 g ir turi matmenis 225 mm (gylis) x 18 mm (aukštis) x 125 mm (plotis). Kiekis viename pakete yra vienas gabalas.

Pasirinkite StarTech.com 3m juodą tiesų DB9 RS232 serialinį kabelį - M/M patikimam ir efektyviam serialiniam ryšio sprendimui.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €5.77 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.pc21.fr

www.pc21.fr

STARTECH .COM CâBLE SéRIE DB9 RS232 NOIR EN LIAISON DIRECTE - M/F €5.77

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Sertifikavimas CE, REACH, RoHS
Jungties kontaktų dengimas Nikelis
Dangos medžiaga Polivinilo chloridas (PVC)
AWG laido dydis 28
Laido ekranavimas Aliuminio „Mylar“ folija
2 jungtis – vidinė ar išorinė Lizdinis
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
Jungtis 2 DB-9
Jungtis 1 DB-9
Kabelio ilgis 3 m
Produkto spalva Juoda
Svoris ir matmenys
Svoris 147 g
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 154 g
Pakuotės aukštis 18 mm
Pakuotės gylis 225 mm
Pakuotės plotis 125 mm
Kiekis pakuotėje 1 vnt
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080