StarTech.com MXT1002MBK serijinis kabelis Juoda 2 m DB-9

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: MXT1002MBK

EAN: 0065030849005

StarTech.com 2 metrų ilgio juodas tiesus DB9 RS232 laidas - M/M yra patikimas ir tvirtas laidas, leidžiantis be problemų jungti įrenginius. Su 2 metrų ilgio laido ilgiu suteikiant pakankamą lankstumą ir pasiekiamumą jūsų ryšiams. Juoda spalva suteikia rafinuotą ir profesionalų išvaizdą jūsų sąrankai.

Šis laidas, turintis DB-9 jungtis abejose galose, yra skirtas tiesiam ryšiui, užtikrinant sklandų ir nepriekaištingą duomenų srautą. Jungtys yra apdengtos nikeliu, užtikrinant didesnį tvirtumą ir ilgaamžiškumą.

Šis serijinis laidas yra sertifikuotas, atitinkantis RoHS, REACH ir CE standartus, garantuojantį jo atitiktį aplinkos apsaugos ir saugos standartams. Apvalkalas pagamintas iš polivinilchlorido (PVC), suteikiantis apsaugą nuo galimo pažeidimo.

Su 28 AWG dydžio laidu ir aliuminio mylar foline apsauga, šis laidas siūlo patikimą duomenų perdavimą ir apsaugą nuo elektromagnetinių trukdžių, užtikrinant išskirtinę duomenų integritetą.

StarTech.com 2 metrų ilgio juodas tiesus DB9 RS232 laidas - M/F yra specialiai sukurta, turinti viename gale vyriškąjį jungiklį, o kitame – moteriškąjį, todėl ji tinkama naudoti su įvairiais įrenginiais ir taikymo sritimis. Laidas supakuotas kompaktiškoje ir lengvoje konstrukcijoje, todėl jį lengva transportuoti ir saugoti.

Apskritai, StarTech.com 2 metrų ilgio juodas tiesus DB9 RS232 laidas - M/F yra aukštos kokybės ir universalus laidas, užtikrinantis patikimą ir efektyvų serijinį ryšį.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Sertifikavimas RoHS, REACH, CE
Jungties kontaktų dengimas Nikelis
Dangos medžiaga Polivinilo chloridas (PVC)
AWG laido dydis 28
Laido ekranavimas Aliuminio „Mylar“ folija
2 jungtis – vidinė ar išorinė Lizdinis
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
Jungtis 2 DB-9
Jungtis 1 DB-9
Kabelio ilgis 2 m
Produkto spalva Juoda
Svoris ir matmenys
Svoris 114 g
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 119 g
Pakuotės aukštis 15 mm
Pakuotės gylis 225 mm
Pakuotės plotis 125 mm
Kiekis pakuotėje 1 vnt
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080