StarTech.com SATA24RA1 SATA kabelis 0,609 m SATA 7-pin Raudona

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: SATA24RA1

EAN: 0065030805360

StarTech.com 24 colių SATA į kišeninio tipo SATA sąsajos kabelis yra aukštos kokybės kabelis, skirtas prijungti SATA įrenginius, tokius kaip kietieji diskai ir optiniai įrenginiai, prie jūsų kompiuterio. Kabelio ilgis yra 0,609 metrai, todėl jis suteikia lankstumą jūsų įrenginių išdėstymui sistemoje.

Šis SATA III kabelis užtikrina greitą ir patikimą duomenų perdavimą, maksimalia duomenų perdavimo sparta 6 Gbit/s, leidžianti greitai ir efektyviai perduoti didelius failus. Kabelis yra aprūpintas dviem 7-pinėmis SATA jungtimis, abiem moteriško tipo. 1-oji jungtis yra tiesi, o 2-oji yra kampinės formos, suteikianti patogumą ir lankstumą ribotose erdvėse.

Kabelis pagamintas iš tvirtų medžiagų, užtikrinančių ilgalaikį veikimą, o jo raudona spalva prideda stilių jūsų sistemos estetikai. Jis taip pat yra CE ir REACH sertifikuotas, atitinkantis griežtus kokybės ir saugos standartus.

Kabelio svoris yra 23 gramai, todėl jis yra lengvas ir patogus rankoms. Jis tiekiamas vienoje pakuotėje, todėl tinkamas individualiam naudojimui arba kaip pakeitimo kabelis jūsų esamai konfigūracijai. Pakuotės matmenys yra 225 mm x 14 mm x 125 mm, suteikiantys kompaktišką saugojimą ir patogų transportavimą.

Apskritai, StarTech.com 24 colių SATA į kišeninio tipo SATA sąsajos kabelis yra patikimas ir efektyvus sprendimas, skirtas prijungti SATA įrenginius, užtikrinantis greitą duomenų perdavimą ir lankstumą jūsų sistemos konfigūracijoje.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Sertifikavimas CE, REACH
Svoris 18 g
Maksimalaus duomenų perdavimo sparta 6 Gbit/s
Produkto spalva Raudona
Jungties lytis Lizdinis/Lizdinis
2 jungties forma Dešinėje
1 jungties forma Tiesus
Jungtis 2 SATA 7-pin
Jungtis 1 SATA 7-pin
Kabelio tipas SATA III
Kabelio ilgis 0,609 m
Techniniai duomenys
Tvarumo sertifikatai RoHS
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 23 g
Pakuotės aukštis 14 mm
Pakuotės gylis 225 mm
Pakuotės plotis 125 mm
Kiekis pakuotėje 1 vnt
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080