StarTech.com ESATAPLATE2 SATA kabelis

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: ESATAPLATE2

EAN: 0065030822404

Stalo įtaisas „StarTech.com 2 Port SATA to eSATA Slot Plate Bracket“ yra aukštos kokybės priedas, kuris padidina jūsų kompiuterio ryšio gebėjimus. Specialiai skirtas SATA laidams, šis laikiklis leidžia lengvai paversti vidinius SATA jungtis į išorines eSATA jungtis.

Su 59,2 gramų svoriu ir matmenimis 124mm x 215mm x 20mm, šis laikiklis yra kompaktiškas ir lengvas, todėl jį lengva įdiegti ir naudoti. Šis laikiklis suteikia patogų ir efektyvų sprendimą, jei reikia prijungti išorinius saugojimo įrenginius, optinius įrenginius arba SATA pagrindo įrenginius.

„StarTech.com 2 Port SATA to eSATA Slot Plate Bracket“ suteikia sklandų sąveiką su jūsų esama aparatinė įranga ir be kompromisų dėl našumo ar patikimumo suteikia dvi papildomas eSATA jungtis. Su savo tvirtu karkasu ir ilgaamžėmis medžiagomis, šis laikiklis užtikrina saugų ir stabilų ryšį, mažinant signalų praradimus ir didinant duomenų perdavimo greičius.

Dizainuotas „StarTech.com“, patikimu šioje srityje gamintoju, šis laikiklis atitinka aukštus kokybės standartus, užtikrina ilgaamžį ir patikimą našumą. Išplėskite savo kompiuterio ryšio galimybes ir atraskite savo SATA pagrindo įrenginių visas galimybes su „StarTech.com 2 Port SATA to eSATA Slot Plate Bracket“.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Svoris 53 g
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 59,2 g
Pakuotės aukštis 215 mm
Pakuotės gylis 124 mm
Pakuotės plotis 20 mm
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080