Lindy 35630 S-video kabelis 2 m S-Video (4-pin) Juoda

Gamintojas: Lindy

Modelis: 35630

EAN: 4002888356305

Lindy 35630 S-video kabelis yra aukštos kokybės sprendimas, skirtas lengvai prijungti įvairius įrenginius. Šis 2 metro ilgio kabelis puikiai tinka naudoti įvairiose vietose, tiek namuose, tiek biure. Šis S-Video (4 pinų) kabelis sukurtas tam, kad užtikrintų stabilų ir patikimą ryšį dėka savo apdorojimo auksu kontaktų dengimo.

Kabelis juodos spalvos, užtikrinantis šiuolaikišką, modernų pavyzdžio derinio įspūdį. Kabelis lengvai pajungiamas , nes jis yra Plug and Play, kas padaro jį ne tik patikimu, bet ir labai patogiu naudoti. Tiesiog prijunkite jį prie savo įrenginių ir pradėkite mėgautis aukštos kokybės vaizdo signalais.

Šis kabelis turi vyrų jungtį abiejose galuose, užtikrinant, kad jūsų įrenginiai gali būti lengvai prijungti. Tai puikiai tinka naudoti su įvairiais įrenginiais, įskaitant televizorius, projektoriai ir žaidimų konsolės. Kiekvieno pakete yra 1 kabelis, todėl jis yra patikimas pasirinkimas, kuris suteiks jums stabilų ir patikimą signalo perdavimą visoms jūsų S-Video reikmėms.

Iš esmės, Lindy 35630 S-video kabelis yra aukščiausios kokybės sprendimas visiems, kurie nori tokiu būdu prijungti savo įrenginius. Su savo tvirtu dizainu, šviesia juoda spalva ir aukštos kokybės jungtukais, šis kabelis tikrai suteiks jums viską, ko reikia puikiam vaizdo patyrimui.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
„Plug and Play“ funkcija
Produkto spalva Juoda
Jungties kontaktų dengimas Auksas
2 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
1 jungtis – vidinė ar išorinė Kištukinis
Jungtis 2 S-Video (4-pin)
Jungtis 1 S-Video (4-pin)
Kabelio ilgis 2 m
Pakuotės turinys
Kiekis pakuotėje 1 vnt