StarTech.com IDE2CF sąsajos plokštė / adapteris Vidinis CF

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: IDE2CF

EAN: 0065030834735

"Sąsajų plokštė StarTech.com 40/44 Pin IDE to Compact Flash SSD Adapter yra universalus ir patikimas sprendimas, skirtas atitikti jūsų sąsajos kortelės/adapterio poreikius. Šį adapterį gaminanti "StarTech.com" kompanija yra puikiai žinoma šioje srityje, todėl jis pasižymi puikiu suderinamumu ir aukštu našumu.

Adapteris juodos spalvos ir kompaktiško dizaino, todėl puikiai įsilieja į bet kokią aplinką. LED indikatoriai, rodantys aktyvumą ir maitinimą, suteikia vizualinę informaciją apie prietaiso būseną. Adapteris sertifikuotas pagal CE ir REACH standartus, todėl garantuojama jo atitiktis saugumo ir aplinkosaugos reikalavimams.

Adapteris turi IDE įvesties sąsają ir CF išvesties sąsają, užtikrinančias sklandų ir efektyvų duomenų perdavimą. Jis yra vidinės tvarkyklės, todėl labai patogus naudoti. Be to, jis palaiko įvairias darbo temperatūras nuo 0 iki 50 °C, užtikrinant patikimą veikimą įvairiose aplinkose.

Kalbant apie matmenis, šis adapteris yra 63 mm pločio, 70 mm ilgio ir 13 mm aukščio. Jis taip pat sveria vos 21 gramą, todėl yra lengvas ir patogiai nešiojamas. Adapteris pakuotėje yra išsamus vadovas, užtikrinantis paprastą diegimą ir sąranką.

Kalbant apie pakuotės duomenis, adapteris sveria 72 gramus ir turi 145 mm gylį, 32 mm aukštį ir 173 mm plotį. Tai užtikrina saugų ir patikimą transportavimą.

Sąsajų plokštė StarTech.com 40/44 Pin IDE to Compact Flash SSD Adapter ne tik yra efektyvi, bet ir ekologiška, turinti RoHS darnos sertifikatus. Ji laikosi aukščiausių pramonės standartų, tuo pat metu mažindama savo aplinkos įtaką.

Nesvarbu, ar norite prijungti savo IDE įrenginį prie Compact Flash SSD, ar pakeisti defektuotą adapterį, StarTech.com 40/44 Pin IDE to Compact Flash SSD Adapter yra idealus sprendimas. Jo puikus našumas, kompaktiškas dizainas ir išsami funkcionalumas padaro jį patikimu pasirinkimu visiems jūsų sąsajos kortelės/adapterio poreikiams."


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €16.23 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.pc21.fr

www.pc21.fr

STARTECH .COM ADAPTATEUR IDE VERS COMPACT FLASH €16.23

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ryšys
Išvesties sąsaja CF
Priimančioji sąsaja IDE
Konstrukcija
Sertifikavimas CE, REACH
LED indikatoriai Aktyvumas, Energija
Produkto spalva Juoda
Vidinis Taip
Techniniai duomenys
Tvarumo sertifikatai RoHS
Aplinkos sąlygos
Darbo santykinės drėgmės diapazonas 0 - 75 %
Sandėliavimo temperatūros norma (T-T) -10 - 70 °C
Darbo temperatūros diapazonas (TT) 0 - 50 °C
Svoris ir matmenys
Svoris 21 g
Aukštis 13 mm
Ilgis 70 mm
Plotis 63 mm
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 72 g
Pakuotės aukštis 32 mm
Pakuotės gylis 145 mm
Pakuotės plotis 173 mm
Instrukcija Taip
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733020