StarTech.com 5G4AB-USB-C-HUB sąsajos šakotuvas USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-C 5000 Mbit/ai Pilka

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: 5G4AB-USB-C-HUB

EAN: 0065030893251

StarTech.com 4-Port USB-C Hub yra aukštos kokybės sąsajos koncentratorius, skirtas pagerinti jūsų ryšio galimybes. Su kompaktišku ir nešiojamu dizainu, šis koncentratorius puikiai tinka tiek stalinio, tiek nešiojamojo kompiuterio naudojimui.

Šis koncentratorius turi keturis USB-A prievadus ir vieną USB-C prievadą, leidžiantį prijungti kelis USB įrenginius prie jūsų kompiuterio, tokius kaip išorinės kietosios diskai, klaviatūros ir pelės. Dujų perdavimo greitis iki 5 Gbps leidžia jums greitai ir efektyviai perkelti failus.

USB-C koncentratorius gauna maitinimą iš autobuso, taip pašalindamas poreikį išoriniam maitinimo šaltiniui. Tačiau jis taip pat turi pasirinktinį pagalbinį maitinimo įėjimą, suteikiantį galimybę teikti papildomą maitinimą, jei reikia.

Įdėtas 1 pėdos (30 cm) ilgio kabelis suteikia pakankamą ilgį, kad galėtumėte prijungti koncentratorių prie savo kompiuterio be besidriekiančių laidų. Koncentratorius yra pagamintas iš patvaraus plastiko, užtikrinančio jo ilgaamžiškumą.

Dėl švelnaus pilkojo spalvos šis koncentratorius puikiai tinka bet kuriam stalinio ar nešiojamojo kompiuterio deriniui. Šiam koncentratoriui sveriant vos 82 g, jo lengvas dizainas lengvai pakelia jį su savimi, kai jūs judate.

StarTech.com 4-Port USB-C Hub sukurta atlaikyti įvairias darbo sąlygas. Jis turi šilumos temperatūrą nuo 0 iki 70 °C, leidžiantį jam efektyviai veikti net ir reikalaujančiose aplinkose. Be to, jis turi saugojimo temperatūrą nuo -40 iki 80 °C, užtikrinantį jūsų koncentratoriaus apsaugą, kai jis nenaudojamas.

Šis koncentratorius yra supakuotas svorio 133 g ir matmenimis 170 mm (gylis), 30 mm (aukštis) ir 142 mm (plotis). Šis kompaktiškas dydis padeda lengvai laikyti ir transportuoti jį.

Turint visoje penkis prievadus, įskaitant USB-C ir keturis USB-A prievadus, šis koncentratorius siūlo įvairias ryšio galimybes. USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-C pagrindinė sąsaja užtikrina greitą ir efektyvų duomenų perdavimą, o keturi USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A prievadai suteikia nepriekaištingą ryšį su jūsų USB įrenginiais. Be to, yra vienas mikro-USB 2.0 prievadas, užtikrinantis papildomą patogumą.

StarTech.com 4-Port USB-C Hub yra patikima ir patogi sprendimas, skirtas plėsti jūsų USB ryšio galimybes. Su savo kompaktišku dizainu, tvirtais funkcionalumais ir universalia suderinamumu, šis koncentratorius yra puiki papildymas bet kuriam stalinio ar nešiojamojo kompiuterio deriniui.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €49.18 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

4 PORT USB-C HUB 5GB/S 13" WIN10P PLATINUM €49.18

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ryšys
USB 3.2 (3.1 1 kart.) A tipo prievadų skaičius 4
Mikro-USB 2.0 prievadų skaičius 1
Lizdo sąsajos Mikro USB, USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A
Priimančioji sąsaja USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-C
Portų kiekis 5
Savybės
Kabelio ilgis 0,3 m
Korpuso medžiaga Plastikas
Produkto spalva Pilka
Duomenų perdavimo sparta 5000 Mbit/ai
Tinklas
UASP palaikymas Taip
Energijos valdymas
Maitinimo tipas USB
Aplinkos sąlygos
Darbo santykinės drėgmės diapazonas 0 - 95 %
Sandėliavimo temperatūros norma (T-T) -40 - 80 °C
Darbo temperatūros diapazonas (TT) 0 - 70 °C
Tvarumas
Tvarumo sertifikatai CE, RoHS
Tvarumo reikalavimų laikymasis Taip
Svoris ir matmenys
Svoris 82 g
Aukštis 16 mm
Ilgis 420 mm
Plotis 54 mm
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 133 g
Pakuotės aukštis 30 mm
Pakuotės gylis 170 mm
Pakuotės plotis 142 mm
Logistikos duomenys
Gaminių skaičius pagrindinėje (išorinėje) dėžėje 70 vnt
Pagrindinės (išorinės) dėžės aukštis 440 mm
Pagrindinės (išorinės) dėžės ilgis 473 mm
Pagrindinės (išorinės) dėžės plotis 331 mm
Kitos savybės
Lustų rinkinys VIA - VL817